Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Edukativni specijalni tjedan

Tomislav Špiček obukao kuharsko odijelo u specijalu Tri, dva, jedan - kuhaj!

Tri, dva, jedan- kuhaj!
Foto: Nova TV
1/12
08.06.2014.
u 12:18

Od večeras u 21:10 sati, dvanaest poznatih profesionalnih kuhara i šefova kuhinja priznatih restorana otvorit će gledateljima vrata svog zanata, podijeliti savjete te otkriti male tajne kulinarstva.

Iako je natjecanje došlo kraju, a mlada Anka odnijela pobjedu u finalu kojeg je gledalo pola milijuna gledatelja i bilo najgledaniji program dana na RTL Televiziji, serijal „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ nastavit će s emitiranjem još jedan tjedan.

Od večeras u 21:10 sati, dvanaest poznatih profesionalnih kuhara i šefova kuhinja priznatih restorana otvorit će gledateljima vrata svog zanata, podijeliti savjete te otkriti male tajne kulinarstva.

Foto: Nova TV, RTL

Foto: Nova TV

U jedanaest tjedana emitiranja gastro showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ gledatelji su imali priliku vidjeti kako kuhari amateri pripremaju najpoznatije hrvatske kulinarske recepte, bilo na tradicionalan ili moderan način u kreativnim zadacima te svjedočiti kako se amatersko znanje natjecatelja može isklesati i 'pretvoriti' u profesionalno samo ako slušaju stručne savjete i komentare žirija, koji su činili Tomislav Špiček i Željka Klemenčić, i njihovih gostiju.

Iako je samo natjecanje za titulu najboljeg kuhara amatera završilo, od nedjelje 8. lipnja kreće edukativni specijalni tjedan koji će zainteresirati svakog gledatelja željnog otkrivanja malih tajni kulinarstva. U četiri posebne epizode showa dvanaest poznatih profesionalnih kuhara i šefova kuhinja priznatih restorana otvorit će gledateljima vrata svog zanata i podijeliti savjete, pripremajući pritom vrhunske specijalitete hrvatske gastronomije.

Svoje vještine, znanje i tajne gledateljima će podijeliti chefovi Vesna Miletić (Tač, Zagreb), Saša Frid (Perica, Zagreb), Raul Lajtman (Lido, Zagreb), Marin Medak (RougeMarin, Zagreb), Hrvoje Zirojević (Laganini, Palmižana), Marina Gaši (Marina, Novigrad), Tomislav Kožić (Kaj, Marija Bistrica), Zdravko Tomšić (Draga di Lovrana, Lovran), Mario Mihelj, te profesionalni slastičari Petra Jelenić (Mak na konac, Zagreb) i Špiro Pavlić (Damianii, Omiš).

Među dvanaest veličanstvenih profesionalaca naći će se i Tomislav Špiček, koji će samo za ovu prigodu obući kuharsku kutu, stati pred štednjak i gledateljima podijeliti nekoliko savjeta u spremanju tradicionalnih zagorskih jela!

Foto: Nova TV, RTL

Foto: Nova TV

>>'Najponosniji na mene je dečko s kojim sam već šest godina'

>>Mlada Anka Cvitanović najbolja je amaterska kuharica - osvojila sto tisuća kuna!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije