Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legendarni urednik

Đelo Hadžiselimović nakon 41 godine odlazi u mirovinu

đelo hadžiselimović
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
12.10.2015.
u 14:51

Godinama je za nas birao samo najbolje, bilo da je riječ o dokumentarnim emisijama ili o filmovima

 – Prošla je točno 41 i pol godina i danas je moj zadnji dan rada na HRT-u! Evo, baš sjedim sa svojim kolegama i malo feštamo tim povodom – kazao je odlično raspoloženi zakonski upravo umirovljeni HTV-ov urednik Đelo Hadžiselimović, čovjek koji je godinama za nas birao samo najbolje, bilo da je riječ o dokumentarnim emisijama ili o filmovima

– Vrijeme je doslovno proletjelo. E sad, hoće li mi nedostajati svakodnevni odlazak na Prisavlje i što ću raditi i čime ću se nastaviti baviti, molim vas pitajte me za mjesec dana kada se slegnu dojmovi. A do tada idem put Istre, gdje ću se baviti isključivo uživanjem – kaže Đelo koji je u Zabavnom programu HRT-a kao apsolvent Filozofskog fakulteta počeo raditi 1974.

>> Programe preuzimaju Đelo Hadžiselimović, Daria Marjanović i Igor Duić

Komentara 25

DU
Deleted user
15:04 12.10.2015.

Podsjeća me na jednog seoskog stolara koji bi na svoja djela, bila su dobro i precizno napravljena, da ne bi bilo opanjkavanje, bez milosti kresnuo svoj štambilj sa svim podacima obrta i onda to prelakirao. Nikog nije pitao, njemu se sviđalo viđati svoje ime na stolovima, klupama, drškama i sl. - nije ga interesiralo da li kupac pristaje ili ne pristaje. Tako i gornji lik, kupovao te serije i video uratke novcem HTV pretplatnika, odsjedao u skupim hotelima, dovukavši svoju poleđinu u udobnu fotelju pa onda jes or nou, kako bi rekla Jadranka Kosor ili Ingrid - nakon par mjeseci spikerski overvoice ili na telopu ponosno stoji : Odabrao Đelo Hadžiselimović - kao da je on to iz svog džepa... Ne, nije, to mu je bio posao kao takav, prilično lagodan. Zamislite da na svakoj štruci kruha utiskuju: Ispekao Ivica Ivanović ili da na svakoj uplatnici poreza koja ide u proračun stoji: Zaslugom poreznog službenika Kunina Kuninovića... I još to nije sve nego je probao i komercijalizirati tu gadnu navadu s reklamom za Škodu - pa su zbrejkali jer je mimo pravilnika HTV. Ej, državni pos o!

KO
korisnicc
15:09 12.10.2015.

Mirovinu odabrao- Delo Hadziselimovic

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
15:13 12.10.2015.

Eto kako nas je HRT educirao, bitniji je onaj koji je odabrao, nego redatelj, scenarist, producent itd. Tipična zamjena vrijednosti, zato i ne čudi da su na TV-u glavne zvijezde nepismeni političari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije