Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA FUNKCIJA?

Facebook razmišlja o uvođenju 'dislajkanja'

Mark Zuckerberg
Foto: Olivier Douliery/Press Association/PIXSELL
12.12.2014.
u 17:36

Zuckerberg je rekao kako je ta funkcija jedna od najvećih želja njihovih korisnika

Facebook bi mogao dobiti novu funkciju koju zasigurno priželjkuju mnogi korisnici. Naime, osnivač najpopularnije društvene mreže Mark Zuckerberg otkrio je da razmišljaju o uvođenju "dislajkanja". Dosad je korisnicima bilo omogućeno samo "lajkanje", a novom funkcijom bilo bi im omogućeno i da se negativno izjasne o nekoj objavi.

Kako prenosi BBC, Zuckerberg je na druženju u Facebookovu sjedištu u Kaliforniji rekao kako je ta funkcija jedna od najvećih želja njihovih korisnika.

– Jedna od stvari o kojoj već duže vrijeme razmišljamo je pravi način da ljudima omogućimo jednostavno izražavanje šireg opsega osjećaja – rekao je Zuckerberg. Objasnio je kako mnogi na Facebooku dijele tužne trenutke iz svog života, što je drugim korisnicima neugodno lajkati pa su tražili uvođenje gumba za "dislike" kako bi izrazili neslaganje s nečime što smatraju pogrešnim ili lošim.

>> Šef Facebooka: Zbraja milijarde, a uvijek nosi istu sivu majicu

>> Zbog ovog Zuckerberg ne dobiva zahtjeve za prijateljstvo od susjeda!

Komentara 6

Avatar pingvin_s_Madagaskara
pingvin_s_Madagaskara
19:09 12.12.2014.

Bit će to zgodno za ove sponzorirane reklame političara. Sad npr. imaju na neku objavu 200 lajkova, vjerovatno će tada imati i 800 dislajkova što ih više neće privlačiti na ovakav tip promocije. Zato ipak mislim da će Facebook odustatii od toga. A tko je zapravo Facebook!!!???

GO
google385
18:41 12.12.2014.

treba siriti ljubav a ne mrznju

SA
samoborka
23:27 12.12.2014.

mladi Glavasevicu..sad si nadrapao. na svaki lajk za tebe ce doci 15 dislajkova..i kako ces onda muljati o ogromnoj virtualnoj podrsci za tebe??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije