Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAR uz Večernji list

Znate li razliku između OLED i LED televizora? Sve o televizorima na jednom mjestu

Sve o televizorima na jednom mjestu
Foto: VL
18.01.2018.
u 14:48

Doznajte sve što vas je ikada zanimalo o televizorima, ali i informacije za koje niste ni znali da postoje

Televizijski uređaji danas su nebo i zemlja u usporedbi s onime što su nekada bili. Dok ste prije deset do dvadeset godina jasno znali kakav televizor kupiti, danas smo bombardirani novim tehničkim značajkama: HD i Full HD, 4K, OLED i set-top box samo su neki od relativno nedavnih noviteta. Da bi kupnja prošla jednostavno i glatko, Večernji list u nedjelju 21. siječnja DARUJE prilog Sve o televizorima.

Nekada se obitelj okupljala uz televizor i gledala svoje omiljene emisije, ali upotreba današnjih televizora daleko je šira zahvaljujući novim tehničkim značajkama. Primjerice, djeca igraju videoigre, oni malo stariji streamaju filmove i serije pa dižu glas ako se njihov sadržaj ne učitava dovoljno brzo u HD kvaliteti, a mnogi i dalje samo gledaju svoje omiljene kanale, ali u slici oštrijoj nego ikad.

Kako bi svoj uređaj prikazali kao najbolji, mnogi proizvođači navode gomilu tehničkih karakteristika u kojoj se nije lako snaći, no iznenadili biste se koliko je njih zapravo nevažno i suvišno, a koje su uistinu važne. Stoga se dobro informirajte uz Večernjakov prilog Sve o televizorima.

U nedjelju 21. siječnja na kioscima potražite prilog Sve o televizorima uz Večernji list i otkrijte koji je televizor savršen za vas!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije