Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Evo zašto ga svi toliko vole!

Znate li da je Bellabeat jedan od najpopularnijih modela pametnog nakita?

Bellabeat
Foto: Promo
19.09.2017.
u 15:20

Bellabeat Leaf Nature i Urban kreirani su tako da prate sve aktivnosti u danu i omogućavaju vam da održite zdrav životni stil i kontrolirate vlastito zdravlje.

Bellabeat je jedan od najpopularnijih modela pametnog nakita i omiljeni modni dodatak žena diljem svijeta. Dizajniran je s ciljem da ženama pomogne ostvariti sve dnevne ciljeve, lakše se nositi sa stresom i pratiti svoje dnevne parametre organizma, brzo i jednostavno.

Foto: Promo

Što sve može Bellabeat?

Užurbani životni tempo i brojne dnevne aktivnosti mogu utjecati na zdravlje žene. Bellabeat Leaf Nature i Urban kreirani su tako da prate sve aktivnosti u danu i omogućavaju vam da održite zdrav životni stil i kontrolirate vlastito zdravlje.

1. Uz Bellabeat možete pratiti dnevne aktivnosti

Bellabeat pametni nakit bilježi broj prijeđenih koraka u danu, udaljenost, potrošene kalorije i aktivne minute.

Uz alarm neaktivnosti ostajete inspirirani obavijestima i podsjetnicima. Pratite svoj napredak putem online aplikacije, jednostavnih grafikona i ciljeva koje sami unesete. Pokušajte u danu prijeći preporučenih 10000 koraka, osjećat ćete se bolje i sretnije.

Foto: Promo

2.  Automatsko praćenje sna

Dobar san puni vas energijom za dnevne aktivnosti. Uz pomoć Bellabeata pratite koliko dugo i kako spavate, a možete postaviti i tihi vibrirajući alarm.

Uz pametni alarm za buđenje i obavijesti, jutra će biti ugodna i bez stresa.

3. Bellabeat vam omogućuje jednostavno praćenje menstrualnog ciklusa

Inovativni kalendar za praćenje ovulacije, plodnih dana kao i predmenstrualnih i menstrualnih dana omogućuje vam praćenje reproduktivnog zdravlja.

Foto: Promo

4. Predviđanje i sprječavanje stresa

Zahvaljujući mogućnosti praćenja aktivnosti, kvalitete sna i spavanja te menstrualnog ciklusa, Bellabeat pametni nakit može otkriti obrasce koji izazivaju stres. Tako ih možete uočiti na vrijeme i spriječiti prije nego što nastanu.

Uz vođenu meditaciju dobit ćete trenutke opuštanja koji su vam toliko potrebni. Odvojite vrijeme i vježbajte svoj um.

5. Lijep i praktičan za korištenje

Bellabeat pametni nakit nećete morati puniti i do 6 mjeseci, a prirodni i tijelu ugodni materijali od pravog drveta s nehrđajućim čelikom bit će sigurni za vaše tijelo. Moderan dizajn omogućuje vam da ga nosite kako vam najviše odgovara, kao ogrlicu, narukvicu ili prekrasan broš.

Odaberite Bellabeat i budite aktivni i inspirirani. Pronađite Bellabeat ponudu na mobis.hr!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije