Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uz novi Samsung

Želiš savršen godišnji? Bez ovih aplikacija se pozdravi s tom idejom

12.08.2020.
u 12:00

Izaberi novi Samsung Galaxy Note20 ili Note20 Ultra pametni telefon koji pruža usluge Google Playa.

Prije kupnje novog mobitela pomno istražujemo i pokušavamo se odlučiti za najbolji, no u moru opcija nije lako odabrati onaj savršeni. U tim situacijama se, osim internetu, obraćamo onom bratiću koji tehnologiju ima u malom prstu ili prijatelju koji uvijek ima najbolji mobitel. Ipak, koji god uređaj izabrali, jedno je sigurno – ovih pet aplikacija želimo imati.

Vamos a la playa?

Bez obzira na naše znanje i izbor nitko ne želi mobitel bez Google Mapsa jer nam čini svakodnevicu lakšom. Zamisli da si napokon na godišnjem, rezervirao si apartman negdje gdje nikada nisi bio i krećeš na more, ali bez Google Mapsa. Ovo ne zvuči kao godišnji odmor, više kao noćna mora.

Slušaš glazbu ili čuvaš bateriju?

Napokon si stigao nakon što si produžio put za pola sata jer si krivo skrenuo, ali još si pozitivan i odmor može početi! Vani je toliko vruće da jedva čekaš okupati se, dolaziš na plažu i želiš se opustiti, staviti slušalice u uši i pustiš si glazbu preko YouTubea, ali bez Google Storea nema YouTube. Opet moraš pronaći alternativu koja zasigurno nije jednako dobra i prilagoditi se uređaju koji bez YouTube aplikacije pije bateriju kao muž pivo nakon cijepanja drva.

Od nekih virusa maska ne štiti

Svaki put kada tražiš alternativnu aplikaciju i preuzimaš je s interneta, preuzimaš rizik da u isto vrijeme preuzmeš virus koji će ti onesposobiti mobitel. Korisnici Google Alerta nemaju taj problem zato što te ova aplikacija upozorava svaki put kada je neka aplikacija nesigurna za preuzimanje i korištenje.

Gdje je Pero?

U nekom trenutku odlučiš igrati picigin ili kupati se, ali ne možeš bezbrižno ostaviti mobitel jer bi ga netko mogao ukrasti, a nemaš adekvatnu zaštitu jer nemaš Find My Device. Dok se svi kupaju ti se opet prilagođavaš svom uređaju i ostaješ s njim na plaži jer ga moraš čuvati kao ljubimca. Naravno da nitko neće ostati na plaži čuvati mobitel. Odeš se kupati, ali kada se vratiš svi mobiteli su ukradeni. Tvoji prijatelji mobitel mogu pronaći preko aplikacije Find My Device, a ti koji ovu aplikaciju nemaš vjerojatno si zauvijek ostalo bez mobitela. Godišnji odmor upravo se pretvorio u noćnu moru i još povrh svega nemaš mobitel da ispuni vrijeme.

Komfort zona

Opasnost od krađe uređaja nije jedina stvar o kojoj je važno voditi računa. Surfanje internetom nije sigurno ako ne koristiš adekvatnu zaštitu, a hakeri neoprezne korisnike iskorištavaju svaki dan. Uz Google Play Protect ne moraš se brinuti jer ova aplikacija kontinuirano provjerava tvoj uređaj i vodi računa o pravovremenoj instalaciji najnovijeg operativnog i sigurnosnog sustava. S ovom aplikacijom možeš bezbrižno surfati i skidati nove aplikacije jer Google Play Protect svakodnevno skenira i verificira više od 100 milijuna aplikacija.

Samsung = bezbrižno ljetovanje!

Izaberi novi Samsung Galaxy Note20 ili Note20 Ultra pametni telefon koji pruža usluge Google Playa i budi kao Ivan jer Ivan je na plaži opušten kao kada pije kavu u svom domu. Ako unutar promotivnog razdoblja od 5. do 20. kolovoza prednaručite Samsung Galaxy Note20 ili Samsung Galaxy Note20 5G na poklon dobivate Galaxy Buds+ bežične slušalice, dok za prednarudžbu Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G uređaja na poklon dobivate Galaxy Buds Live bežične slušalice. Više informacije pronađite na: https://www.samsung.com/hr/offer/preorder-galaxy-note20/ .

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije