Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odabrani pobjednici

Zaba nagradila i katamaransko povezivanje otoka

iCat
Foto: iCat
10.03.2015.
u 22:09

Stručna komisija izabrala je nogar za bicikl s pumpom V-PUMP, samoljepljivu tkaninu Gearskin i web-aplikaciju Rentlio

Izabrani su pobjednici Zabina natječaja Moj Zaba Start koji dobivaju po 100.000 kn potpore te favoriti javnosti koji će dobiti po 33.000 kuna.

Stručna komisija izabrala je nogar za bicikl s pumpom V-PUMP, samoljepljivu tkaninu Gearskin i web-aplikaciju Rentlio koja je i dobitnik potpore javnosti. U kategoriji Moja zelena zona komisija je nagradila iCat – povezivanje otoka katamaranima, organsku olovku Fabula i sustav za pročišćavanje tekućina.

Dobitnici Moje kreativne crte su boya bojice za crtanje, multiartistički projekt FreeDA i Pametnica, materijal za poticanje intelektualnog razvoja. Javnost je nagradila portal Vizkultura.hr.

>> Osim u Hrvatskoj, mobilna naplata kartica zaživjet će i u Sloveniji!

>> Hrvatsko-makedonski startup dobio 100.000 dolara investicije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije