Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZRAČNI POTHVAT

Pogledajte čarobni let jetpackovima iznad Dubaija

jetpack
Foto: Screenshot Youtube
1/2
13.05.2015.
u 12:34

Video je u dva dana prikupio više od 1,8 milijuna pogleda

Letenje jetpackom san je mnogih, a Yves Rossy i Vince Reffet taj su san pretvorili u stvarnost.

Ova dvojica inovatora koji čine tim Jetman ovaj su tjedan objavila fascinantni video koji ih prikazuje kako lete iznad Dubaija i pustinje koja okružuje najveći grad u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Učinili su to pomoću dva jetpacka koje je konstruirao Rossy, inače profesionalni pilot iz Švicarske. Video je u dva dana prikupio više od 1,8 milijuna pogleda.

Da bi poletjeli, potrebna im je pomoć druge letjelice, no jednom kada su u zraku mogu letjeti od 6 do 13 minuta pri brzinama od 180 do 300 km/h, piše Bored Panda. Za spuštanje su im pak potrebni padobrani.

Kako je let izgledao, pogledajte na videu:

 

>> Pogledajte vožnju jetpackom s vrha hotela

>> Superljudi spremni za polijetanje za 836 tisuća kuna!

Komentara 1

Avatar think pink
think pink
09:07 16.05.2015.

ovo je SAVRŠENO!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije