Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glasine o izgledu

WSJ: Apple za novi iPhone naručio ekrane veće od 4 inča

osijek, iphone 4s, (1)
Davor Javorovic/PIXSELL
16.05.2012.
u 13:35

Proizvodnja novih ekrana trebala bi početi idući mjesec, a novi iPhone trebao bi biti predstavljen ove godine

Nagađanjima o izgledu i karakteristikama nove verzije iPhonea, koja bi trebala biti predstavljena ove godine, pridružio se i Wall Street Journal, koji piše da je Apple od svojih azijskih dobavljača naručio ekrane veće od onih koje su se dosad ugrađivale u megapopularni smartphone. Proizvodnja novih ekrana trebala bi početi idući mjesec.

Novi ekrani, naime, imaju dijagonalu od najmanje 4 inča, za razliku od dosadašnjih 3,5 inča. O mogućnosti uvođenja većeg ekrana već se nagađalo iako je pokojni  osnivač Applea Steve Jobs inzistirao baš na ekranu od 3,5 inča jer je smatrao da bi veći ekran bio nepraktičan. Moguće je da se Apple na ovaj način želi suprotstaviti najvećem i sve opasnijem rivalu Samsungu, čiji nedavno predstavljeni Galaxy S3 ima ekran od čak 4,8 inča.

Ključne riječi

Komentara 2

PR
PrisojeTG
14:22 16.05.2012.

Stvarno su otkrili veliku tajnu...Pa iPhone 4S je na opće razočarenje svojih idolopoklonika ostao na istoj veličini...Sad će oni kopirati Samsunga...sve više i više...

PA
pavel1001
12:40 17.05.2012.

evo sad će konačno klinci imati telefon s večim ekranom,mrak... lol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije