Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORISNA FUNKCIJA

WhatsApp nakon mjeseci testiranja uvodi novu mogućnost svim svojim korisnicima

whatsapp
Foto: Jonathan Brady/Press Association/PIXSELL
1/3
15.11.2016.
u 10:43

"Uvodimo ovu mogućnost jer znamo da glas i tekst nekad nisu dovoljni"

WhatsApp je nakon više mjeseci testiranja odlučio svim svojim korisnicima omogućiti korištenje videopoziva.

Kako su objavili na službenim stranicama, nova će funkcija biti uvedena tijekom sljedećih nekoliko dana. Moći će je koristiti više od milijardu korisnika megapopularne aplikacije za chat na Androidu, iPhoneu i Windows Phoneu.

– Uvodimo ovu mogućnost jer znamo da glas i tekst nekad nisu dovoljni. Nema zamjene za gledanje vaše unuke kako čini prve korake ili kada vidite lice svoje kćeri dok studira u inozemstvu – objavili su iz WhatsAppa.

Naglasili su i kako ovu mogućnost žele učiniti dostupnom svima, ne samo onima koji koriste skupe nove mobitele i žive u zemljama s najboljim mobilnim mrežama.

>> Ovo je 10 najboljih platformi za online razgovore

>> Kako se sakriti na chatu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar pendreck
pendreck
23:30 20.11.2016.

wow.puno je bolje od vibera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije