Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Westgate predstavlja najveći Sony Center u Hrvatskoj

westgate (1)
Foto: Westgate Shopping City
1/3
PR
Autor
PR članak
09.12.2011.
u 12:40

Ovog petka, 9. prosinca, u Westgateu će se otvoriti prvi Sony Flagship Store. Bit će to najveći centar vodećega svjetskog proizvođača zabavne tehnologije u Hrvatskoj.

I ovog vikenda trgovački centar Westgate pripremio je niz sadržaja za čitavu obitelj. Ovog petka, 9. prosinca, u Westgateu će se otvoriti prvi Sony Flagship Store - bit će to najveći centar vodećega svjetskog proizvođača zabavne tehnologije u Hrvatskoj. Na rasporedu je i nova runda noćne šoping avanture, koja će i ovog vikenda nevjerojatnim popustima ujediniti sve šopingholičare, a za božićno raspoloženje pobrinut će se vilenjaci i Djed Božićnjak.

Najveći Sony Centar u Hrvatskoj svoja će vrata posjetiocima trgovačkog centra Westgate otvoriti već ovog petka. Riječ je o Flagship Storeu s najširom i najbogatijom ponudom vodećega svjetskog proizvođača konzumne elektronike. Reprezentativan ambijent unutar Westgatea, ekskluzivno uređen prema najnovijim Sony standardima, ugostit će mnoge prezentacije Sony noviteta i to prvi u Hrvatskoj. Sony Ericsson uređaji na jednom mjestu uz široku ponudu dodatne opreme kao i savjet kako koristiti pametne telefone te vrhunski doživljaj igranja uz kompletan Playstation asortiman i više od 500 naslova, mamac su za sve ljubitelje tehnologije koji će se zateći ovog vikenda pa nadalje u Westgateu.

Novootvoreni Flagship Store u Westgateu donosi i novu dimenziju Sony usluga u Hrvatskoj, Sony Premium Services. Riječ je o nizu usluga koje će kupcima zaista olakšati kupnju, korištenje ili eventualni problem. Service point omogućava da se neispravni uređaj preda na servis u Sony Centru bez obzira gdje je kupljen. Dodatno jamstvo osigurava garanciju uređaja do 5 godina, dostava, instalacija, edukacija te Klub kupaca koji uključuje niz pogodnosti, popusta i specijalnih akcija.

Šopingholičari, a i svi oni koji kupnju božićnih darova ove godine ipak ne žele ostaviti za posljednji čas, ovog će se vikenda zasigurno zateći u Westgateu. Noćna shopping avantura popularnog naziva – „Late Night Shopping“ ovaj tjedan traje od petka do subote, od 18 do 24 sata, a u nedjelju do 21 sat. Osim produženog radnog vremena koje najviše odgovara onim prezaposlenim, u Westagateu će se moći ostvariti nevjerojatni popusti u iznosu od 10 do čak 70% na cijeli ili dio asortimana. Marc O’Polo, Tom Tailor, Bata, Tamaris i Lotto samo su neke od trgovina koje su pripremile popuste od 30%. Limoni, s.Oliver i Kare kupce će dočekati sa 20% popusta, a u Lacosteu, Benettonu i Sisleyu moći će se ostvariti popusti od 10 do 50%. Povodom otvorenja Sony centra u Westgateu, za kupce su spremni i poklon bonovi za svaku kupnju i to u iznosu od 100 do 400 kuna. Predah od šopinga posjetitelji će moći potražiti u odabranim ugostiteljskim objektima u Westgateu gdje će popust na konzumaciju pića iznositi 50 posto.

Uz sve navedene pogodnosti i prigodnu božićnu glazbu, hodnike trgovačkog centra Westgate – na oduševljenje prvenstveno onih najmlađih – uveseljavat će Djed Božićnjak u društvu vilenjaka, a klincima i klincezama djeliti će i prigodne poklončiće.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?