Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE GLASINE

Vrijednost Twittera skočila 1,5 mlrd. $ nakon navoda da ih Google želi kupiti

Twitter
Foto: OLE SPATA/DPA/PIXSELL
08.04.2015.
u 18:51

Dvije tvrtke kontaktirale su Twitter s "ozbiljnim" interesom, objavio je Briefing.com, a jedna od njih identificirana je kao Google

Vrijednost Twittera u utorak je skočila za više od 1,5 milijardi dolara nakon medijskih navoda da Google razmišlja o objavi ponude za kupnju te društvene mreže, prenosi Telegraph. Mediji javljaju i da je Twitter angažirao Goldman Sachs kao savjetnika za odbijanje ponuda za preuzimanjem.

Dvije tvrtke kontaktirale su Twitter s "ozbiljnim" interesom, objavio je Briefing.com, a jedna od njih identificirana je kao Google.

Ni iz Twittera ni iz Googlea nisu komentirali ove navode. Inače, glasina o Googleovoj namjeri kupnje Twittera nije nova, a šefovi kompanija navodno su pregovarali 2011. godine.

>> Vaši će tvitovi automatski biti vidljivi na Googleu

>> Zbog fotografija tužitelja Turska zabranila Twitter i YouTube, a nakratko i Facebook

Komentara 2

NA
narod1
21:06 08.04.2015.

Tviter je manje više gotov. Prošlo je vrijeme a nije uspio naći poslovni model niti većina ljudi ostaje na njemu jer ne zna što bi tamo. Uz to gubi 500 mil USD godišnje, odlična meta za preuzimanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije