Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arkham Knight

Vraćaju novac kupcima igre s Batmanom zbog nepopravljivih bugova

Batman: Arkham Knight
Foto: Batman: Arkham Knight
1/5
03.11.2015.
u 09:33

Povrat će dobiti samo oni koji su igru kupili putem Steama

Warner Brothers nudi povrati novca svima koji su kupili računalnu igru Batman: Arkham Knight putem servisa Steam, prenosi BBC.

Naime, u WB-u kažu kako postoje problemi s igrom koje ne mogu popraviti. Ponuda vrijedi bez obzira na to koliko su kupci igrali spornu igru, ali ne i za one koji su je kupili izvan Steama. Ponuda je došla samo nekoliko dana nakon što je u prodaju puštena pročišćena verzija igre za osobna računala koja, kako tvrde neki korisnici, nije popravila stvari.

Akcijska avantura Arkham Knight prvotno je puštena u prodaju krajem lipnja, no verzija za PC ubrzo je povučena jer je zbog tehničkih nedostataka mnogima bila neigriva. Vjeruje se da je do problema došlo jer je igra bila napravljena za igraće konzole te je naknadno konvertirana kako bi radila na osobnim računalima.

>> Pucačina koja je namjerno digla prašinu nije 
ništa osim loše i dosadne igre

>> Rezultati razvoja se vide - ovo je odlična igra itekako vrijedna svoje cijene

Komentara 1

ME
meerkat
14:26 03.11.2015.

I GreenManGaminga. Za $100 Tarikče, što je 'istraživačko novinarstvo'?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije