Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Volite serije? Uz Stream On gledajte ih na svakom koraku bez trošenja mobilnog prometa

Magenta 1
Foto: PR FOTO
1/5
PR
Autor
PR članak
07.10.2016.
u 16:11

Iščekivanje epizoda omiljenih serija ispred velikih kućnih ekrana na točno određeni dan u tjednu u točno određeni sat je iza nas. Zaboravite i na “hvatanje“ repriza - želimo gledati serije kad i gdje mi to želimo, u isto vrijeme sa svjetskim premijerama. Sve je to moguće uz novu opciju Stream On Hrvatskog Telekoma, koja omogućava gledanje vrhunskih serija i filmova HBO GO i Pickbox na mobilnim uređajima bez trošenja mobilnog podatkovnog prometa. Riječ je o jedinstvenoj opciji na hrvatskom i europskom tržištu koja svim filmofilima i ovisnicima o serijama omogućava da svu zabavu „nose sa sobom u džepu“ gdje god krenuli.

Stream On opcija je dostupna kao trajna ponuda u sklopu Najboljih tarifa te u sklopu Magenta 1 svijeta pogodnosti po cijeni od samo 9 kuna za prvu mjesečnu aktivaciju usluge, koja uključuje mogućnost streaminga ukupno 10 sati HBO GO i Pickbox programa. Filmofili će moći uživati u sadržajima u najvišoj dostupnoj rezoluciji gdje god se nalazili, bilo da putuju na posao ili čekaju u redu na blagajni, jer im je u ponudi dostupan i vrhunski mobilni uređaj Huawei P9 LITE po jednokratnoj cijeni od 598 kuna, uz koji na poklon dobivaju i Huawei Color band A1 pametnu narukvicu koja prati i analizira fizičku aktivnost.

A da sadržaj uistinu bogat, potvrđuje već letimičan pogled na ponudu Pickboxa u listopadu, kada će gledatelji imati priliku zakoračiti u sudnicu briljantnog, šarmantnog i drskog dr. Bulla, upoznati genijalce iz serije Škorpion, a u listopadu stižu još tri serije koje visoko kotiraju kod publike i kod kritike - romantična komedija Sretni svršetci, kriminalistička drama Dolina sreće i hvaljena drama Američki zločin. Tu je i druga sezona serije Doba vodenjaka, u kojoj legendarni David Duchovny glumi svojeglavnog detektiva Sama Hodiaka. Uz HBO GO gledatelji imaju na raspolaganju više od 3200 naslova hit filmova, serija, dokumentaraca i Disney crtića, a u listopadu ih očekuje i ekskluzivna premijera serije Westworld, u kojoj glume Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood i drugi.

Svojim korisnicima uvijek nudimo inovativne usluge na tržištu, a upravo je Stream On primjer koji to potvrđuje jer će naši korisnici prvi moći bezbrižno uživati u najnovijim serijama i filmovima bez trošenja internetskog prometa. U izboru sadržaja, baš kao i u spektru komunikacijskih usluga i proizvoda uvijek pružamo više našim korisnicima i to je upravo ono što oni prepoznaju i cijene””, izjavila je Nataša Rapaić, članica Uprave Hrvatskog Telekoma i glavna operativna direktorica za privatne korisnike.

Uz Stream On, HBO GO i Pickbox, Magenta 1 nudi privatnim korisnicima i brojne druge pogodnosti, poput pristupa najbržem internetu u Hrvatskoj, besplatne razgovore u svim fiksnim mrežama u Hrvatskoj i 500 minuta unutar Europske unije.

Više o Stream On opciji

Želite prijaviti greške?