Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smartphone

Vivax Fly 4 nastao je u Kini, ali uz domaći nadzor kvalitete i podršku

Vivax Fly 4
Foto: VIVAX
1/5
12.06.2017.
u 13:30

rvo što ćete primijetiti tanko je metalno 2,5D kućište te 5,2-inčni ekran uokviren touch panelom u boji kućišta

Osnovna karakteristika ovog modernog telefona pametno je osmišljena kombinacija atraktivnog dizajna, tehničkih mogućnosti i prihvatljive cijene. Prvo što ćete primijetiti kod Vivaxa Fly 4 tanko je metalno 2,5D kućište, dostupno u dvije boje – Titanium gray i Warm gold – te 5,2-inčni ekran uokviren touch panelom u boji kućišta. Fly 4 dobro leži u ruci i rukovanje je ugodno, kazala je na predstavljanju Vivaxova produkt-menadžerica Nikolina Žigić.

– Na tržište ćemo ove godine plasirati ukupno četiri do pet novih modela smartphonea, koje proizvodimo u četiri različite kategorije, a godišnje prodamo oko 150 tisuća. Uz cijenu, naša glavna prednost pred konkurencijom je servisna podrška koja se ne odvija putem partnera, već doista u našem servisu. Osiguravamo brzu i učinkovitu uslugu, a nudimo i zamjenski mobitel dok je korisnikov mobitel na popravku – kazala je Nikolina Žigić i dodala kako se mobiteli proizvode u Kini, ali uz Vivaxov nadzor kvalitete.

Inače, Fly 4 kroz prednji senzor može memorirati otisak prsta s 5 memorija. Fly 4 će tako prepoznati svojeg vlasnika i, ovisno o prstu kojim ste ga dodirnuli, pokrenuti željenu aplikaciju.

Brz odziv svih funkcija i instaliranih programa važna je odlika Vivaxa Fly 4 opremljenog Octa Core procesorom s taktom od 1,3 GHz, 3 GB RAM-a i Androidom 7.0, uvjereni su u Vivaxu.

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije