Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bit će dostupno 5 igara

Videoigre na Netflixu danas kreću i na mobilnim uređajima u Hrvatskoj

Rekordan rast broja pretplatnika i prihoda Netflixa u 2020. godini
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
03.11.2021.
u 07:00

Dok neke igre zahtijevaju internetsku vezu, neke će biti dostupne i izvan mreže

Na popularnom streaming servisu Netflixu od danas će se i u Hrvatskoj uz gledanje filmova i serija na mobilnim uređajima moći – zaigrati i videoigre.

Netflix je krajem rujna počeo širiti svoj sadržaj i na videoigre, a sada će i Hrvatska naći među zemljama koje imaju pristup ponudi.

Nije potrebno dodatno plaćati, već svi korisnici Netflixa u Hrvatskoj preko svojih mobilnih uređaja moći će igrati sljedećih pet mobilnih igara: Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: Igra, Shooting Hoops, Card Blast i Teeter Up.

Također, unutar tih igara nema dodatnih naplata sadržaja kakve su česte na mobilnim igricama. Zasad su igre dostupne na uređajima s operativnim sustavom Android, a očekuje se da će Netflix s vremenom širiti ponudu videoigara. Korisnici mogu igrati ove igre na više mobilnih uređaja putem istog računa.

No, igre neće biti dostupne na dječjim profilima. Ako je postavljen PIN kako djeca ne bi imala pristup profilima za odrasle, isti će PIN biti potreban za prijavu na Netflix i igranje igre na određenom uređaju. Dok neke igre zahtijevaju internetsku vezu, neke će biti dostupne i izvan mreže.

>> VIDEO Kako zijevanje utječe na našu osobnost? Istraživanje tvrdi da može pokazati psihopatske osobine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije