Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
više od 9500 fotki

VIDEO Prekrasne slike: Grand Canyon na Google Street Viewu

google street view (1)
Foto: Google
1/3
01.02.2013.
u 18:21

Kako bi snimili ove prekrasne fotografije, googleovci su razvili poseban sustav po nazivu Trekker

Kamere Google Street View napokon su prošle i kroz Grand Canyon. Sada svi koje zanima kako jedan od najvećih prirodnih bisera SAD-a izgleda izbliza, a ne mogu ili ga ne žele posjetiti, putem Google Mapsa mogu pješačiti pitoresknim putevima ili gacati rijekom Colorado.

Googleove fotografije za Street View inače snimaju kamerama pričvršćenima na automobile, no kako to ovdje nije bilo moguće, razvili su smanjeni fotografski sustav Trekker kako bi kamere stale u naprtnjače. Zahvaljujući njima, na Street Viewu odsad je dostupno više od 9500 panoramskih fotografija Grand Canyona, a neke od njih možete pogledati ovdje.

>> FOTO Google o 'incidentu': Nismo ubili magarca u Bocvani

Komentara 2

Avatar Vrijeme
Vrijeme
18:40 01.02.2013.

Divota,....steta sto nije blize. Doduse, imamo i mi Plitvica.

DU
Deleted user
18:49 01.02.2013.

, eno ima I DUBROVNIK, pa niste se tako naguzili ko amerikancima.... "prekrasne slike dubrovnika na google street view"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije