Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
test izdržljivosti

VIDEO Pogledajte koji tablet najslabije podnosi udarce i vodu

Mladen Petrić
Foto: AFP
1/2
03.11.2012.
u 15:35

Nexus 7, treća generacija iPada i iPad mini podvrgnuti su padovima i boravku pod vodom

Square Trade, američka tvrtka koja prodaje dodatna jamstva za elektroničke uređaje, napravila je usporedbu između tri tabletna računala prema tome kako reagiraju na udarce i vodu. Usporedili su Googleov Nexus 7, treću generaciju iPada i iPad mini.

U prvom testu pada na rub najbolje je prošao iPad mini, koji je oštećen samo na kutu koji je prvi pao na pločnik. Najgore je prošla treća generacija iPada, čiji je ekran napuknuo na više mjesta. Prilikom pada na ekran Nexus je prošao samo s nekoliko ogrebotina, a veliki iPad opet je bio najlošiji. No, u trećem, vodenom testu, Nexus je bio najslabiji. Nakon 10 sekundi pod vodom oba Appleova tableta radila su manje-više normalno, dok se Nexus resetirao i nije reagirao na dodir.

>> Tableti - nemaju miš, ali mijenjaju cijelu informatičku industriju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije