Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJELI IZGORIO

VIDEO Kamera snimila trenutak kada je iPhone eksplodirao vlasniku u rukama

iphone izgorio
Foto: screenshot/youtube
1/2
16.03.2017.
u 12:54

Snimku je na Facebooku objavio Simon Owen, a uz snimku su objavljene i fotografije izgorjelog iPhonea 6 Plus te se tvrdi da su baterije eksplodirale

Nadzorna kamera servisa za mobitele uhvatila je trenutak kada je iPhone eksplodirao u rukama muškarca koji je došao popraviti razbijeno staklo.

Na snimci se vidi kako muškarac drži mobitel iz kojeg se počelo dimiti nakon čega ga je on ispustio na stol. Dim je postajao sve jači, a zaposlenik je otrčao po aparat za gašenje.

Snimku je na Facebooku objavio Simon Owen, a uz snimku su objavljene i fotografije izgorjelog iPhonea 6 Plus te se tvrdi da su ''baterije eksplodirale''.

On navodi i kako je muškarac ''pritiskao ekran, kao što bi svaka druga osoba činila prilikom svakodnevne upotrebe''. Zbog eksplozije je otpao ekran mobitela.

– Izvedite svoje zaključke, no zamislite da se to dogodilo pet minuta prije dok je muškarac vozio automobil – napisao je Owen.

>> Slušalice eksplodirale tijekom leta: 'Osjetila sam kako mi lice gori'

>> Neispravne baterije i dalje proganjaju Samsung, zbog njih se zapalila tvornica u Kini

Ključne riječi

Komentara 5

SZ
slaven zadravec
19:43 18.03.2017.

U Hrvatskoj se od ukupne cijene iPhona oko 1000kn plaća samo zbog toga što se ovakva stvar navodno ne može dogoditi. Na pamet pada riječ: suckers.

Avatar braco1954
braco1954
15:49 05.04.2017.

sve drvlje i kamenje na samsung a najveće đubre je ipfon najgori telefon nema ga goreg samsung je za njega izmislio sve --Ko se slago slago ko ne i nemora vrlo važno

BR
Bratić
13:26 16.03.2017.

Svaka čast Samsung odjelu marketinga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije