Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Tech/Sci

Večernji.hr u prosincu ostvario rekordnu posjećenost!

Večernji.hr može se pohvaliti i time da su rubrike Showbiz i Sport najčitanije u odnosu na sve portale na hrvatskom tržištu
14. siječnja 2020. u 14:09 939 prikaza
Vecernji.hr
Foto: Boris Ščitar
Pogledajte galeriju 1/3

Godinu u kojoj je obilježio 60. rođendan i 20 godina od pokretanja internetskog portala Večernji list završio je na najbolji mogući način – u posljednjem mjesecu godine ostvario je najbolji rezultat u svojoj povijesti! 

Izborni analitičari Večernjeg lista Novi rekordi Videosadržaji Večernjeg lista pregledani 5 milijuna puta, gledalo ih 757.000 korisnika

U prosincu je, prema podacima službene metrike posjećenosti web-stranica u Hrvatskoj (Gemius Rating), portal Večernji.hr posjetilo 1,812.355 jedinstvenih korisnika iz Hrvatske, čime je srušen rekord iz studenoga kada su portal posjetila 1,757.684 korisnika. 

Večernji.hr tako je u mjesecu koji su obilježili predsjednički izbori i TV debate na televizijama s nacionalnom koncesijom i njihovim pratećim portalima održao treću poziciju među najčitanijim portalima u državi.

Večernji.hr može se pohvaliti i time da su rubrike Showbiz i Sport najčitanije u odnosu na sve portale na hrvatskom tržištu. Rubrika Showbiz u prosincu je ostvarila posjećenost od 1,193.274 posjetitelja, dok je druga najčitanija showbiz rubrika među konkurentima imala 1,086.511 čitatelja. Rubrika Sport imala je 825.098 posjetitelja, dok je druga najčitanija sportska rubrika ostvarila 743.978 posjeta. 

UREDNICI OTKRIVAJU Pogledajte kako je raditi na portalu Vecernji.hr, zašto je uređivanje poput kuhanja...

Ovom prilikom podsjećamo i na veliki uspjeh Večernjeg TV-a koji je, prateći oba kruga predsjedničkih izbora, postigao rekordnu gledanost. Videosadržaji na našim digitalnim kanalima tijekom prvog i drugog kruga izbora pregledani su nevjerojatnih pet milijuna puta, a gledalo ih je čak 757 tisuća korisnika. Najgledanija emisija bilo je sučeljavanje Ivana Anušića, Mate Mijića i Dražana Dizdara, šefova izbornih stožera Kolinde Grabar-Kitarović, Miroslava Škore i Mislava Kolakušića. Ta emisija imala je 167.476 pregleda, a gledalo ju je 114.450 korisnika.

Večernji.hr ostvario je i rekordnu gledanost svih videa zajedno na portalu koji su tako pogledani 9,268.060 puta!

Hvala vam na velikom povjerenju! Trudit ćemo se svakodnevno i tako opravdati povjerenje tolikog broja čitatelja.

Pretplatite se na YouTube kanal Večernjeg lista: 
👉http://bit.ly/vecernjisubscribe👈

Prati nas i na ostalim društvenim mrežama: 

👍Facebook
👍Instagram
👍Twitter

Boris Rogoznica
REKAO DA JE NE POZNAJE
Boris konačno progovorio o aferi: 'Žao mi je što sam povrijedio najmilije'
Najljepše destinacije za zaljubljene u Zagrebu i okolici
Grad s milijun srca
Nadomak ruke: Najljepše destinacije za zaljubljene u Zagrebu i okolici