Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Uživajte u sjajnoj igri naših nogometaša na novim Samsung Neo QLED televizorima

Samsung Neo QLED televizor
Foto: Samsung
1/6
19.05.2021.
u 08:54

Utakmice su sve bliže, što je sjajna prilika za razmisliti o novom televizoru za potpuni užitak u nogometu

Nakon što se s posljednjeg velikog nogometnog natjecanja Hrvatska vratila kao srebrna reprezentacija, s nestrpljenjem čekamo kakve će majstorije ove godine dečki napraviti na terenu, iako ćemo u njima moći uživati samo ispred TV ekrana. Za maksimalni doživljaj gledanja novih reprezentativnih uspjeha s prijateljima ili članovima obitelji, u dnevnom boravku trebamo imati dobar televizor. STVARNO dobar televizor. Taj televizor mora imati velik ekran kako bi ste vidjeli svaki detalj utakmice, odličan zvuk za slušanje komentatora, kao i sve moguće pametne opcije kada zbog pritiska adrenalina tijekom poluvremena moramo barem nešto raditi da se primirimo. A tek kad se puca penal u produžecima!

Foto: Samsung

Kako je natjecanje sve bliže, sada je pravi trenutak da razmislite o kupnji novog televizora kako biste impresionirali obitelj i prijatelje. Na vašu sreću, tu su odlični Samsung Neo QLED 8K i 4K televizori. Osim što imaju najbolji zaslon, najbolji zvuk i najpametnije opcije, s ovim televizorima još  i čuvate okoliš. Naime, Neo QLED televizori dolaze u posebnim ekološkim pakiranjima čiji materijali smanjuju zagađenje, a kutija se može presložiti u neki fora komad namještaja poput stola. Zamislite, kupite ovaj odličan televizor, zabavite se dok od kutije napravite stolić za kokice i piće, a nakon toga uživate u svakom pogotku u vrhunskoj kvaliteti zvuka i slike. Nogomet onda zbilja može početi. 

Svaki detalj jasno se vidi

Koliko puta ste se naljutili jer niste vidjeli neki detalj na utakmici? Ili još gore, koliko puta ste doslovno „pukli“ kada je sudac donio krivu odluku jer ne vidi sve što se događa na utakmici? Nemojte dopustiti da vam promakne niti najmanja sitnica tijekom igre dok gledate igru ponajboljih reprezentacija u sjajnoj 8K i 4K rezoluciji. Bez obzira što je Neo QLED televizor minimalističan zahvaljujući Infinity One dizajnu, možete biti sigurni da ćete na ovim televizorima vidjeti apsolutno svaki piksel.

Da je televizor tako dobar, potvrđuju i brojne nagrade: Top Choice 2021 AVS Foruma za model QN900A 8K, Editor's Choice nagrada Techaerisa za modele QN800A i QN90A te preporuka redakcije Newsweeeka za modele QN800A i QN90A.

Prikaz budućnosti

Da svaki piksel na zaslonu radi svoj posao brine se čudo od tehnologije zvano Neo Quantum Pro 8K procesor. Osim što će njegov naziv sam po sebi impresionirati svakoga, procesor pomoću umjetne inteligencije optimizira prikaz u 8K rezoluciji koristeći podatke iz čak 16 neuronskih mreža. Wow! Isto tako, Quantum Dot tehnologija analizira razinu svjetlosti u prostoriji i prema dobivenim podatcima automatski prilagođava prikaz boja. Tko zna, možda boja dresa neke reprezentacije zapravo uopće nije bila u toj boji? Za još bolji prikaz tu je i Quantum HDR 64x tehnologija koja čini sliku oštrijom preciznim prikazom crnih i svijetlih tonova.

Foto: Samsung

Očaravajući zvuk

Kada počinje utakmica, znamo da prvo slijedi obiteljska borba za najbolje  mjesto pred televizorom. Na kraju, svaki navijač samo želi imati najbolji pogled na teren. Da o tome ne mora nitko brinuti zaslužna je Ultra Viewing Angle tehnologija koja donosi maksimalnu detaljnost slike bez obzira na kut gledanja.

Dopustite da vas uvjerimo da će sretan uzvik komentatora i slavlje naših nogometaša za vas imati poseban doživljaj. Kao prvo, Adaptive Sound značajka prepoznaje što se događa na scenama i prema tome optimizira zvuk. Da, vaš Neo QLED televizor je toliko pametan da zna prepoznati kada su Vatreni poveli i pojačat će zvuk TV-a zbog slavlja u vašem domu. Nadalje, Object Tracking Sound Pro tehnologija reproducira zvuk na optimalna mjesta u prostoriji pozicioniranjem reprodukcije zvuka na zvučniku. Ako je pozadinska buka prevelika pa teško čujete komentatora, Active Voice Amplifier mogućnost pojačava govor tako da ništa nećete propustiti.

Tehnologija u spoju s ekologijom

Osim što Neo QLED televizori dolaze u zanimljivim pakiranjima, ovi sjajni televizori dolaze s eco-friendly tehnologijama koje su uistinu dostojne 21. stoljeća. Tijekom utakmice vam je pao daljinski i ispale su vam baterije? Ma znate što, pohvalite se svojim prijateljima da se vaš daljinski upravljač puni na solarni pogon pa ni ne trebate baterije. Neo QLED televizori proizvedeni su od reciklirane plastike, čime je smanjena količina otpada u prirodi, a dodatni koraci tijekom proizvodnje čuvaju i naše šume. 

Foto: Samsung

Sada kada ste pročitali zašto je Neo QLED televizor idealan novitet u vašem domu za uživanje u sjajnoj igri naših, proučite posebne pogodnosti koje je Samsung pripremio za vas. Iskoristite promotivnu ponudu gdje uz kupnju Samsung Neo QLED televizora za 2021. godinu možete dobiti i produljeno jamstvo u trajanju od 5 godina do 30. lipnja 2021. Također, Samsung uoči velikog natjecanja ima akciju za velike 75’’ i 85’’ zaslone od 3. svibnja do 11. srpnja 2021., gdje uz kupnju Neo QLED, QLED ili Crystal UHD modela od 75 ili više inča na poklon dobivate soundbar.

Više informacija o Samsung Neo QLED televizorima saznajte ovdje.  

Foto: Samsung

Foto: Samsung

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije