Naslovnica Tech/Sci Gadgeti

Uz Samsung QLED TV sa SmartThings tehnologijom zakoračite u budućnost

Više od televizora - SmartThings tehnologija za savršenu preglednost svakodnevice
30. kolovoza 2018. u 13:10 3739 prikaza
Samsung QLED TV
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/2

Dani kada smo svoje televizore koristili samo za gledanje vijesti, filmova i omiljenih serija pripadaju prošlosti. Također, televizori koji su zauzimali više prostora od garderobnog ormara nisu više dio naših domova. U današnje vrijeme sve više težimo da zauzimaju što manje životnog prostora, da budu što neprimjetniji, dizajnom suvremeni, a mogućnostima neograničeni. U isto vrijeme od televizora zahtijevamo da predstavljaju vrhunac tehnologije te da nam pružaju osjećaj potpune i savršene preglednosti svega što se događa, ne samo u filmu, već i u našem domu.

Upravo te mogućnosti krase novi Samsung QLED televizor sa SmartThings tehnologijom, koji će zasigurno promijeniti način na koji doživljavate svoj dom i svijet oko sebe. Gotovo je neprimjetan, zahvaljujući tankom i inovativnom dizajnu 360° s kojim vas ništa ne sputava u bezgraničnom užitku gledanja. QLED televizor, uz revolucionarnu Quantum dot tehnologiju, koja prva u svijetu koristi nanočestice koje pretvaraju svjetlo u milijarde jarkih boja, krasi i jednostavnost postavljanja te izostanak suvišnih kablova.

Više od televizora - SmartThings tehnologija za savršenu preglednost svakodnevice

Samsung QLED TV | Autor : Marko Lončar (BITIFIT by Marko Lončar), agencija Rinzol i Ritz Club Zagreb Foto: Marko Lončar (BITIFIT by Marko Lončar), agencija Rinzol i Ritz Club Zagreb

Ono što ovaj televizor čini posebnim i zbog čega nije „samo“ televizor je SmartThings tehnologija. Naime, ova jedinstvena opcija beskrajnih mogućnosti pomoći će vam da se nesmetano povežete s nizom pametnih uređaja i kućanskih aparata, od perilice rublja do mobilnih telefona, omogućujući da na intuitivan način preuzmete potpunu kontrolu unutar vlastitog doma, ali i izvan njega. SmartThings tehnologija omogućuje nesmetano upravljanje svim uređajima u kućanstvu upravo preko QLED televizora. Sve što korisnik mora potrebno napraviti jest skinuti aplikaciju SmartThings te ju pokrenuti na svojem mobilnom uređaju.

Od tog trenutka upravljanje domom u vašem je dlanu! Putem jedinstvenog daljinskog upravljača možete upravljati i nadzirati svoj QLED televizor te sve ostale povezane uređaje na jednom zaslonu.

Tehnologija budućnosti dostupna je već danas, a uz Samsung QLED TV i druge uređaje pretvorite svoj dom u najsuvremenije mjesto za uživanje koje nudi nevjerojatne mogućnosti. Učinite svoj život jednostavnijim, dom elegantnijim, a uživanje u Samsungovim audio-vizualnim ostvarenjima novih tehnologija nezaboravnim.

Goran Jančo je za svog partnera odabrao Croatia osiguranje
OSIGURANJE
Jančo: Stočarstvu smo posvetili svoje živote, pa farmu želimo sačuvati od rizika

A1 izdvaja za Vas