Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Uz ove savjete krenite na savršeno vikend putovanje u europske metropole

Huawei
Foto: Huawei
1/4
20.08.2019.
u 13:38

Uz malo uloženog vremena u istraživanje i uspoređivanje cijena, mogu se naći povoljne avionske ili autobusne karte za brojne popularne destinacije poput Venecije, Beča ili Budimpešte. A ako vam je putovanje automobilom privlačnije, pozovite ekipu, spakirajte kofere i krećemo!

Pažljivo odaberite lokaciju
Ako tražite povoljan odmor, trebali biste obratiti pozornost na Veneciju, Rim, Atenu, Budimpeštu, Beč ili Amsterdam. Do ovih se gradova može doći relativno jednostavno i povoljno, a spadaju među najpopularnije destinacije na starom kontinentu i to s razlogom. Svaki od navedenih gradova može ponuditi nešto zanimljivo, bilo da je to sjajan noćni život, jedinstvene gradske četvrti, nevjerojatna hrana, neobične trgovine i dizajnerska mjesta, povijesni objekti ili moderni neboderi, klasična glazba ili suvremena umjetnost.

Planirajte unaprijed
Kako bi najbolje iskoristili vrijeme na putovanju, unaprijed odaberite aktivnosti koje odgovaraju vašim željama i u skladu s time spakirajte stvari. Općenito, vikend putovanja su često najteža kod pakiranja jer obično uključuju pokušaj da sve stvari ugurate u samo jedan kofer. Međutim, usredotočite se na kvalitetan razmještaj stvari, odaberite udobnu odjeću za aerodrom ili autobus i pokušajte se opremiti najnužnijim stvarima koje vam neće zauzeti previše mjesta u prtljazi. Na primjer, čak i ako ste entuzijastični amaterski fotograf, gubljenje dragocjenog prostora za veliki i nezgrapni fotoaparat i stativ možda i nije najbolja opcija.

Foto: Huawei

Noćni život
Još jedna stvar koju ne biste trebali gubiti je vrijeme. Zašto istraživati grad samo danju? Iskoristite svaki djelić svojeg vikend odmora i uživajte u jedinstvenom noćnom životu odredišta koje ste odabrali. Spavat ćete kasnije! Provjerite ponudu večernjih koncerata, festivala ili odvedite prijatelje na ukusnu večeru. I ne zaboravite snimiti puno fotografija, uljepšat će vam raspoloženje dok sjedite u uredu ili predavaonici i planirate sljedeće putovanje.

Mobilni fotograf
Kao što smo već spomenuli, fokus će vam biti na pakiranju samo najpotrebnijeg. Stoga ćete se oslanjati na mobilne fotografije kako biste zabilježili sve ugodne trenutke s vaših putovanja. Srećom, puno modernih pametnih telefona opremljeno je pristojnim kamerama pa čak i aplikacijama za uređivanje fotografija zahvaljujući kojima slike tokom dana mogu izgledati kao da su snimljene nekom profesionalnom foto opremom. Nažalost, slike snimljene tijekom večernjih sati su te koje često ne izgledaju dobro – zrnate su, tamne i zamagljene, daleko od onoga što bismo željeli.

Foto: Huawei

Tehnologija kao spas
Danas, zahvaljujući modernom tehnološkom napretku možete imati savršen alat za snimanje trenutaka, emocija ili lokacija u vašem džepu.

Najbolji izbor?
Odaberite pametni telefon s moćnom kamerom i zauvijek zaboravite na loše slike!

Postoji savršeni pametni telefon koji vam može garantirati izvrsnu kvalitetu mobilnih fotografija, čak i ako ne želite potrošiti pravo bogatstvo za njega.  Huawei P smart Z nudi 16 MP + 2 MP dvostruki sustav kamera. Glavna kamera dolazi s 16 MP, tako da ćete u bilo kojoj situaciji moći snimiti kristalno jasnu fotografiju sa zavidnim detaljima i puno svjetla za poboljšanu razlučivost i kontraste. Otvor blende f/1.8 na 16 MP kameri donosi 50 posto više svjetla od otvora blende f/2.2 koji se češće viđa, uz slabu buku i brzo fokusiranje. Stoga, bilo da pokušavate snimiti večernji koncert, noćnu šetnju talijanskim gradom ili ukusnu večeru s prijateljima, sigurno ćete dobiti izvanredne fotografije koje ćete s guštom pregledavati u slobodno vrijeme, a koje će vas inspirirati pri planiranju vašeg sljedećeg vikend putovanja.

Foto: Huawei

Nezaboravno ljeto uz Huawei
U sklopu promotivne ponude, koja traje od 19. kolovoza do 15. rujna, korisnici koji se odluče za P Smart Z ili P30 lite, dobivaju i Huawei Mini Speakers bluetooth zvučnike na poklon. Nakon kupnje uređaja u navedenom periodu, korisnici trebaju popuniti registracijski obrazac najkasnije do 19. rujna, nakon čega im poklon stiže na željenu adresu. Za više informacija o ovoj kampanji, posjetite ovu web stranicu.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije