Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Microsoft Lumia 532 Dual SIM

Uvijek najnovije Microsoft iskustvo

Nokia Lumia
Foto: Promo foto
1/2
02.07.2015.
u 10:32

Imate brzinu i odzivnost za brzo rješavanje stvari

Lumia 532 Dual SIM moćan je pametni telefon s najnovijim softverom i najboljim značajkama Windowsa. Opremljen je četverojezgrenim procesorom Snapdragon™ i dolazi s popularnim Microsoftovim uslugama kao što su Skype, OneDrive i Office - učinite više s odzivnim pametnim telefonom jednostavnim za uporabu.

Video pozivi sa Skypeom

Lumia 532ima prednji fotoaparat Dual SIM i potpuno integrirano iskustvo Skypea. Unaprijedite običan telefonski poziv na Skype video poziv, primajte Skype pozive bilo kada i pozivajte Skype kontakte izravno s popisa kontakata. Video razgovor s ljudima koje volite.

Nikada nemojte ništa izgubiti

S više od 30 GB besplatnog prostora na OneDriveu, nije bitno gdje se nalazite niti što radite - svi vaši dokumenti, slike, bilješke i glazba uvijek su s vama. A svaka slika koju snimite automatski se sigurnosno kopira u oblak. Neka vaše uspomene budu sigurne s OneDriveom. Saznajte više o Microsoftovim uslugama

Najbolje aplikacije

WhatsApp, Instagram i Facebook spremni su za uporabu. Zabavite se s igrom Candy Crush Saga ili budite kreativni s Minecraftom. Potrebno vam je više prostora za aplikacije? Dodajte do 128 GB dodatnog prostora i četverojezgreni procesor Snapdragon™ pokretat će vaše aplikacije i igre izravno sa SD kartice. Pronađite svoje omiljene aplikacije

Zadivljujuće boje

Poluprozirni slojeviti dizajn izgleda izvrsno u vašoj ruci, a kompaktan oblik odiše čvrstoćom - Lumiju 532 Dual SIM lako je zavoljeti. Dodajte malo boje i dobit ćete pametni telefon koji bi trebao koštati više no što uistinu košta. Kupite Lumiju i nikada ne pravite kompromise u pogledu kvalitete.

Pogledajte više pojedinosti o dizajnu

Osobniji pametni telefon

Lumia 532 Dual SIM ima neke odlične nove značajke koje dodaju osobnu notu vašem telefonu. Aktivne mape omogućuju vam da organizirate svoj početni zaslon, a zaključani zaslon pruža vam brz pristup satu i važnim obavijestima. Personalizirajte svoju Lumiju, krenite i napravite je samo svojom.

Saznajte više o najnovijem Lumia iskustvu

Dvije SIM kartice

Odaberite najbolju SIM karticu za svaki od svojih kontakata i omogućite poziv na čekanju ili preusmjeravanje poziva među SIM karticama - s Lumijom 532 Dual SIM lako ćete optimizirati svoje pozive. Mogu se primjenjivati naknade mobilnog operatora.

Izvor: http://www.microsoft.com/hr-hr/mobile

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije