Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noviteti

Uskoro stižu Appleovi iOS 5.1. i Siri za iPad

'(FILES) This March 11, 2011 file photo shows a customers trying the latest Ipad 2 at the Apple store on Fifth Avenue in New York.  Apple briefly surpassed Exxon Mobil on August 9, 2011 to become the
'EMMANUEL DUNAND'
09.02.2012.
u 10:02

Za sada nije poznato na kojoj verziji iPada će se nalaziti Siri ni kada možemo očekivati novu verziju samog iPada

Prema neslužbenim inforacijama koje dolaze iz Applea, kompanija bi 9. ožujka mogla objaviti novu verziju svog operativnog sustava. 

Kako piše TheTechJournal, nova verzija operativnog sustava trebala bi popraviti problem s baterijom na uređajima iPhone4S, a Siri s iOS 5.1. bit će navodno dostupan i na iPadu.

Za sada nije poznato na kojoj verziji iPada će se nalaziti Siri, ni kada možemo očekivati novu verziju samog iPada, jer službenih informacija iz Applea još nema.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
05:56 13.02.2012.

siri nije vrijedan ili vrijedna memorijskog prostora koji zauzima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije