Naslovnica Tech/Sci Tehnologija

Ugradila si ključ Tesle u ruku kako bi auto otključavala mahanjem

Ovo joj inače nije prvi RFID čip koji si je ugradila, već ima jedan za otključavanje ulaznih vrata. Prvotno je zapravo htjela prebaciti Teslin softver na taj implantat, no nije uspjela pa je jednostavno odlučila ugraditi novi čip
14. kolovoza 2019. u 11:48 0 komentara 269 prikaza
Ugradila si ključ Tesle u ruku
Foto: Screenshot YouTube

Softverašica i biohakerica iz Texasa ugradila si je ključ automobila u ruku u procesu koji je trajao gotovo godinu dana. Amie DD sada može otključati svoj Tesla Model 3 jednostavnim mahanjem, a to joj nije prva takva operacija. 

Turisti iz Nizozemske na ljetovanje u Pulu stigli u Yugiću Još ih služi Sigurno im nije lako na +36: Pogledajte u čemu su Nizozemci stigli na ljetovanje

Amie je tijekom posljednjih 11 mjeseci rastavila ključ, uzela bitne dijelove i proizvela implantat koji joj je ugrađen u ruku.

Antenu iz ključa veliku oko 40x10 mm uz pomoć tvrtke VivoKey obložila je biopolimerom kako bi sigurno mogao biti ugrađen ispod njezine kože, piše Business Insider.

Amie je cijeli proces dokumentirala na društvenim mrežama, uključujući YouTube i Instagram. Otkrila je kako su liječnici s kojima je razgovarala bili suzdržani oko cijelog postupka, no to je nije spriječilo.

Instalacija je obavljena u piercing shopu Shaman Modifications za koji je Amie imala samo riječi hvale. Sada slijedi zarastanje.

Ovo joj inače nije prvi RFID čip koji si je ugradila, već ima jedan za otključavanje ulaznih vrata. Prvotno je zapravo htjela prebaciti Teslin softver na taj implantat, no nije uspjela pa je jednostavno odlučila ugraditi novi čip.

Ilustracija
VAŽNO
Imate atmosferski bojler? Ovo su neke stvari na koje treba paziti kako biste izbjegli tragične posljedice

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.