Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOVRŠETAK AZILA

Udruga Šapica i ZIP na Indiegogou prikupili sredstva u dva dana

mačke
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
05.11.2014.
u 09:09

Sada žele prikupiti još 5000 dolara za mobilnu jedinicu

Udruga Šapica u suradnji sa Zagrebačkim inkubatorom poduzetništva (ZIP) u prva je dva dana na crowdfunding stranici Indiegogo prikupila više od 100 posto prvotno zacrtanih sredstava (7000 dolara) za dovršetak azila za napuštene životinje na području Zagrebačke županije. Sada, kažu, nastavljaju s idućim ciljem – prikupiti još 5000 dolara koje bi se u potpunosti utrošile na nabavku mobilne jedinice za zbrinjavanje više napuštenih mačaka.

– Trenutno brinemo za 30 mačaka koje čuvaju volonteri u svojim domovima budući da nemamo adekvatan prostor za njih. Velika je potreba za takvim jednim mjestom za mačke koje svakodnevno stradavaju na ulici. Stoga je ovo odlična prilika da ostvarenjem ovog cilja gotovo udvostručimo naš kapacitet i spasimo toliko više života – poručili su.

U trenutku pisanja ovog teksta prikupljeno je 7693 dolara od 171 donatora, koji su većinom iz Hrvatske, ali ima ih i iz SAD-a i Njemačke.

>> Udruzi Šapica za izgradnju azila nedostaje 50.000 kuna

Komentara 1

AN
Ana031
12:12 05.11.2014.

U Dubrovniku postoji sklonište za pse koje skrbi o čak 340 napuštenih pasa. Biste li i njima mogli pokloniti malo medijske pažnje i proširiti riječ o njihovoj kampanji na Indiegogou? Cilj je prikupiti 10 tisuća eura i omogućiti toplu zimu dubrovačkim psećim dušama. :) https://www.indiegogo.com/projects/can-we-give-them-home-for-christmas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije