Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KINESKI PROIZVOD

U Huawei uređajima nije pronađen dokaz o špijuniranju

Huawei
Foto: Reuters/Pixsell
15.04.2019.
u 16:29

Agencija je potvrdila da do sada nije pronašla dokaze koje bi upućivale na špijuniranje, ali su rekli i da nisu došli do kraja istrage

Belgijski centar za cyber sigurnost nije pronašao dokaz koji bi povezao kineski Huawei s optužbama da ta kompanija špijunira, prenosi Reuters.

Belgijski premijer dobio je rezultate od agencije kojoj je povjereno analiziranje moguće opasnosti od Huaweija koji neke belgijske telekomunikacijske kompanije snabdijeva uređajima.

- Nismo pronašli tehničke indikacije koje bi ukazivale da se radi o špijunskoj prijetnji - rekao je glasnogovornik agencije dodavši - Nismo dali konačne rezultate istrage, ali nastavljamo raditi na tome -

Huawei je inače postao meta napada iz Washingtona koji su upozoravali Zapadne zemlje od opasnosti 5G tehnologije zbog navodne povezanost s kineskom vladom.

U Cinestaru održana premijera prve epizode zadnje sezone 'Igre prijestolja'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije