Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okupljanje tviteraša

U Hrvatskoj se organizira prvi svjetski 'tweetup' unutar TV serije

\'A Twitter page is displayed on a laptop computer in Los Angeles October 13, 2009. Hollywood is increasingly relying on Twitter and Facebook to gauge popular buzz on movies even before they come out,
Reuters/Pixsell
05.06.2012.
u 17:24

Tviteraši će se okupiti u seriji "Nedjeljom ujutro, subotom navečer", a prednost će imati oni koji mogu natipkati manje od 140 znakova

Zaljubljenici u twitter napokon će doći na svoje. Organizira se, naime, #NusnUP, prvo svjetsko okupljanje tviteraša u televizijskoj seriji i to 13. lipnja u seriji "Nedjeljom ujutro, subotom navečer" koja se emitira za HRT-u, piše Netokracija.

Svi oni koji imaju profil na popularnoj društvenoj mreži i mogu natipkati nekoliko tvitova u minuti, pozvani su da se pridruže glumcima na snimanju serije. Serija "Nedjeljom ujutro, subotom navečer" približava se kraju, a posljednja epizoda sadrži #NusnUP, prvi svjetski serijski tweetup.

Tviteraši će glumcima svojim tvitanjem pomoći u rješavanju neobične dramske situacije. Svi oni koji žele sudjelovati prijaviti se mogu klikom na http://twtvite.com/NusnUP.

Prednost će imati oni koji mogu natipkati manje od 140 znakova, a u obzir će se uzeti i dodatne vještine poput interneta, kreativnosti i fleksibilnosti. 

Ključne riječi

Komentara 1

CH
chemica
18:28 05.06.2012.

Zvuči "zanimljivo", što god to bilo. Ljudi, nađite si život, ali ne na internetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije