Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova suradnja

Twitter kupio TweetDeck, popularnu aplikaciju za tvitanje

Twitter
AFP/PIXSELL
25.05.2011.
u 19:39

Iako se Twitter sve više koristi na mobilnim uređajima, Tweetdeck slovi kao jedna od najboljih desktop aplikacija za tvitanje.

TweetDeck, aplikacija koja pomaže ljudima čitati, pisati i organizirati kratke poruke na internetu, pridružila se Twitteru. TweetDeck će i dalje raditi imati sjedište u  Londonu. Ta je desktop aplikacija ako već ne najbolja onda zasigurno jedna od najboljih aplikacija za tvitanje, a nudi i najviše mogućnosti.

Usporedno, na tržištu se od jučer pojavila i nova Twitter aplikacija - A.plus. No, nju nije lansirao Twitter, nego tvrtka Ubersocial (donedavno Ubertwitter, ali su zbog pritiska Twittera morali mijenjati ime)  i to u suradnji s poznatim glumcem Ashtonom Kutcherom. Kutcher je veliki fan Twittera i dugo je bio celebrity s najviše pratitelja na svom profilu @aplusk.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
02:38 10.06.2011.

Bacanje novaca. Bolje da su kupili Nambu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije