Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Društvena mreža

Twitter se vratio nakon pada

Twitter
Foto: Screenshot
17.04.2018.
u 16:21

Korisnicima koji su oko 16 sati posjetili mrežu otvarala se obavijest o tehničkim problemima uz poruku da će problemi biti popravljeni što je prije moguće

Društvena mreža Twitter 'pala' je danas poslijepodne, nakon čega je ubrzo opet proradila.

Korisnicima koji su oko 16 sati posjetili mrežu otvarala se obavijest o tehničkim problemima uz poruku da će problemi biti popravljeni što je prije moguće.

- Nešto tehnički nije u redu - piše na stranici. 

U trenutku pisanja ove vijesti, u 16.20 sati, stranica i dalje nije bila u funkciji, dok je mobilna inačica Twittera radila normalno. Oko 16.35 sati i inačica za računala normalno je radila.

Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz središta Zagreba:

Twitter
1/30
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije