Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konferencija

Tvitomanija: Kako društvene mreže utječu na život?

tvitomanija
VL
23.04.2013.
u 17:05

Najveća regionalna konferencija o društvenim mrežama održava se od 8. do 12. svibnja u Novom Vinodolskom

Mnogi danas kažu \"Ako niste na društvenim mrežama, onda ne postojite\", a najnovija saznanja o društvenim mrežama moći će se čuti na Tvitomaniji, najvećoj regionalnoj konferenciji o društvenim mrežama koja se održava od 8. do 12. svibnja u hotelu Novi Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom koja se održava od 8. do 12. svibnja.

Tvitomanija će okupiti istaknute marketing i PR stručnjake, političare i političke konzultante, poduzetnike, novinare, javne osobe i brojne druge aktivne i uspješne korisnike društvenih mreža, a ove godine tema je “Društvene mreže i život“ kako bi se naglasio cjelokupni utjecaj  popularnih društvenih mreža Twitter, LinkedIn, Facebook, Instagram, Foursquare, Tumblr, Pinterest i drugih.

Neki od sudionika na ovogodišnjoj Tvitomaniji su Nadan Vidošević - predsjednik HGK, Veselin Jevrosimović - predsjednik Comtrade, Aleksandar Veselinović - direktor Hemofarma Bosna i Dejan Tešić - član IO AIK banke. Sva četvorica su uspješni i poznati direktori i ljudi koji donose odluke u svojim organizacijama. Oni će govoriti o količini i načinima na koje koriste društvene mreže u okviru panel rasprave „Biznis i društvene mreže“.

Nina Badrić, Miloš Čirič, Ivan Tasovac, Krešimir Macan, Nataša Bujas, Marko Selaković, Ivan Zeljković, Marko Kon, Dragan Močević, Zoran Stanojević, Marija Kilibarda, Miloje Sekulić, Istok Pavlović i preko sto drugih predavača govoriti će u okviru predavanja, panela i radionica o revolucionarnim promjenama koje nam donosi Internet.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije