Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Starpoint Gemini

Treći nastavak domaće svemirske sage u prodaji na Steamu

Starpoint Gemini Warlords
Foto: Starpoint Gemini Warlords
1/15
23.05.2017.
u 19:00

Dosadašnji hibrid svemirske simulacije i RPG igre sada je dodatno oplemenjen dodavanjem strateških elemenata, kažu autori

Starpoint Gemini Warlords, treći nastavak svemirske sage iz ruku zagrebačkog Little Green Men, u 19 je sati pušten u prodaju na Steamu.

"Ovaj treći nastavak do sada je najambiciozniji projekt ovog studija, poznatog po preklapanju različitih žanrova igre. U ovom slučaju, dosadašnji hibrid svemirske simulacije i RPG igre sada je dodatno oplemenjen dodavanjem strateških elemenata. Sada u ovom golemom otvorenom svijetu možete osobno popločiti svoj put prema slavi i bogatstvu, ali isto tako i preuzeti kontrolu nad teritorijem, fikcionalnom državom budućnosti te upravljati svojim Carstvom iz globalne perspektive", kažu autori igre.

Navode kako su prošli nastavci našli svoj put do nekoliko stotina tisuća igrača, a povodom izlaska ovog najnovijeg naslova, zagrebački je studio odlučio i počastiti svemirske fanove diljem svijeta, dajući svoj prethodni hit, Starpoint Gemini 2, potpuno besplatno tijekom 48 sati za sve korisnike Steama koji u tom vremenu preuzmu i instaliraju igru.

Komentara 1

PA
pavel1001
10:58 24.05.2017.

bravo dečki,to je posao! 👍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije