Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZVESELITE IH

Tražite poklone za tehno frikove? Evo nekoliko prijedloga

Foto: Amazon/Goolge
1/5
20.12.2017.
u 17:08

U obitelji imate zaljubljenika u tehnologiju i ne znate što mu kupiti za Božić?

U obitelji imate zaljubljenika u tehnologiju i ne znate što mu kupiti za Božić? Imamo nekoliko prijedloga za vas.

Amazon Echo (druga generacija)

Jedan od najboljih poklona obzirom na cijenu (oko eura). Ovaj pametni zvučnik prima vaše glasovne naredbe i može vam primjerice namjestiti alarm, ali i reproducirati glazbu s povezanih uređaja. 

Tu je i AI Alexa kojoj možete postavljati pitanja.

Mali printer za fotografije

Obožavate fotografirati svojim mobitelom i želja vam je da fotografije ne gledate samo na ekranu? Svakako razmislite o Prynt Pocketu koji fotografije snimljene iPhoneom odmah isprinta. Napomena: Vrijedi za iPhone6 i novije uređaje. Cijena je 150 dolara.

Prijenosni punjač za mobitel

Za mnoge je najveći nedostatak smartphonea njegova baterija. Iako postoje pojedini modeli s velikim baterijama, oni su ipak iznimka. Većina korisnika ipak svaku večer stavlja mobitel na punjač, neki i prije. Zato bi bilo dobro kupiti si prijenosni punjač, no svakako gledajte da je dovoljan za barem dva punjenja.

Google Home Mini

Ovaj stilizirani zvučnik košta samo 30-ak dolara, a u njemu se nalazi Googleov AI-asistent koji reagira na vaše govorne naredbe. Može puštati muziku, odgovarati na pitanja, postavljati alarme i druge stvari.

Komentara 1

DU
Deleted user
17:14 20.12.2017.

A di da to kupimo tumpleki? Lako prepisat američki članak.. google home mini košta 30$ u americi, a u hrvatsku ga je nemoguče naručiti (eventualno jebaj za 100$), ili potegnut do njemačke di je 70eur (dakle nije 30$)...a amazon echo je moguće naručit na amazonu sve dok ne odaberete hrvatsku, onda veli da u našu avliju ne šalju..sve će to Biljana postrojit brzo pa ćemo i mi moč preplačivat američku tehnologiju isto ko i švabe izdržite malo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije