Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Top karakteristike kojima će vas oduševiti novi Samsung Galaxy A50

Samsung Galaxy A50
Foto: Samsung
1/3
10.05.2019.
u 09:00

Tražite li uređaj koji će vas pratiti u svim vašim svakidašnjim aktivnostima, sigurni smo kako će Samsung Galaxy A50 ispuniti sva vaša očekivanja - uz pristupačnu cijenu

U obilju dostupnih pametnih telefona izdvojili smo uređaj koji se ističe od konkurencije jer donosi niz premium značajki i tehnologija po pristupačnim cijenama. Tražite li moćan uređaj koji će biti pozitivna promjena u vašem životu, izdvojili smo karakteristike Samsung Galaxy A50 pametnog telefona, koji će vaše svakodnevne izazove pretvoriti u nezaboravno iskustvo.

Premium iskustvo uz pristupačnu cijenu

Odnos cijene i kvalitete često je presudan kod donošenja odluke o kupovini, a  vrlo često ćete i sami usporediti sve uređaje na tržištu i svoju odluku donijeti na temelju benefita koje dobivate kupnjom. Sigurno će vas zanimati što sve s uređajem možete, na koji će način unaprijediti vaš život i koju će promjenu donijeti u odnosu na postojeći uređaj. Ukratko, tražit ćete najbolji izbor – po pristupačnoj cijeni, a upravo to je novi Samsung A50.

Trostruka kamera za bilježenje trenutaka

Trostruka kamera i ultra široki objektiv vaši su vjerni „pomoćnici“ 24 sata dnevno jer omogućuju jednako kvalitetno bilježenje trenutaka na jarkom dnevnom svjetlu i u mračnim uvjetima. Fotografiranju bez ograničenja uvelike doprinosi i optimizator scene na Galaxy A50 koji prepoznaje i poboljšava vašu fotografiju uz pomoć umjetne inteligencije. Ova značajka osigurava optimalnu svjetlinu i zasićenost pa ćete u trenutku dobiti sve kako biste kreirali savršenu živopisnu fotografiju i zabilježili stvarnost onakvom kakva vam je u pamćenju.

Foto: Samsung

Zaslon za jedinstveno gaming iskustvo

Bez obzira jeste li strastveni gamer ili tek povremeno odigrate svoju omiljenu igru, Galaxy A50 zasigurno će vam pružiti jedinstveno gaming iskustvo. Uz njegov Super AMOLED 6,4-inčni zaslon uronit ćete u paralelnu stvarnost. Ovaj zaslon od ruba do ruba osigurava bogate, šarene, žive boje, koje su jednako vidljive neovisno o kutu gledanja. Također, uz Infinity-U zaslon bez sumnje ćete uživati i u svojim videozapisima i prijenosima uživo – svaki dan.

Foto: Samsung

Skener otisaka prstiju i baterija koja traje

Galaxy A50 ima još jednu karakteristiku vezanu uz modele iz viših kategorija, a nudi zaštitu svih podataka pohranjenih na uređaju. Riječ je o skeneru za očitavanje otiska prsta na zaslonu koji omogućuje otključavanje telefona bez promjene držanja. Također, ovaj pametni uređaj dolazi u elegantnom dizajnu i glatkom zakrivljenom obliku, a dostupan je u četiri nove karakteristične boje: crnoj, bijeloj, plavoj i koraljnoj. Uz to, velika prednost ovog uređaja je dugotrajna baterija od 4000 mAh, koja se brzo puni i traje cijeli dan pa možete bez problema provoditi vrijeme na svojim društvenim mrežama, dijeliti sadržaj ili igrati videoigre.

Tražite li uređaj koji će vas pratiti u svim vašim svakidašnjim aktivnostima, sigurni smo kako će Samsung Galaxy A50 ispuniti sva vaša očekivanja - uz pristupačnu cijenu. Više informacija o Galaxy A50 možete saznati ovdje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije