Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mobilne aplikacije

Top-aplikacije za Android, iPad i iPhone

Flipboard
Screenshot
19.05.2011.
u 14:15

Ovo, naravno, nije apsolutna top-ljestvica nego izbor aplikacija koje definitivno morate imati na svojem uređaju

U vrijeme kada svijetom vladaju mobilne aplikacije, uvijek je teško izabrati koje od njih instalirati na uređaj. Za vas smo izabrali po tri top-aplikacije za jedan od iPhone, iPad i Android uređaja.

Ovo, naravno, nije i ne može biti apsolutni top 3, nego preporuka novim i postojećim korisnicima što je definitivno prvi izbor svakog korisnika. Izbor se dosta razlikuje prema platformi uređaja jer svaki od njih imaju drukčiji komplet predinstaliranih aplikacija, npr. na nekim uređajima s Androidom već se nalaze aplikacije za Facebook i Google.

Cilj je bio da za svaku platformu izaberemo aplikacije koje će vam jednom sigurno zatrebati, barem za razonodu u slobodno vrijeme.

Komentara 7

AL
AlanFord
19:10 19.05.2011.

Kakav glupi clanak.Osobno znam 10tine ako ne i stotine boljih i prosirenijih aplikacija od facebooka za iOS, isto tako i za iPad.Vjerujem da je isti slućaj i sa Androidom. Ako ne znate pisati članke i ne da vam se, bolje niti nemojte !

Avatar Časna seka
Časna seka
19:54 19.05.2011.

Može li aplikacija za glasovanje u Saboru umjesto naših zastupnika?

DU
Deleted user
18:39 19.05.2011.

Isomiki kako dobar članak...jadan novinarčić , mora da je cijeli dan slagao ovaj \"grandiozan\" članak...lajkam........................ne!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije