Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Top 5 božićnih filmova koje možete pogledati na nevjerojatan način s djecom

Samsung The Freestyle
20.12.2022.
u 08:00

Božićni filmovi žanr su za sebe. Neki od nas jedva čekaju to vrijeme godine kad već tradicionalno ušuškani ispod deke prelazimo programima na TV-u i brinemo kako ćemo uspjeti pogledati sve filmove koji su na repertoaru, dok se nekima diže kosa na glavi čim čuju prve zvukove zvončića

No bili vi u srcu mali vilenjak ili pak namrgođeni Grinch, vjerujemo da u dobroj atmosferi i najveći mrgudi mogu naći pozitivne strane ovog veselog blagdanskog perioda. I dok je TV još uvijek mnogima centralna figura kad su u pitanju filmovi i serije, inovativan dizajn i impresivne performanse novog Samsung The Freestyle prijenosnog projektora omogućavaju vam da u svojim najdražim božićnim filmovima uživate doslovno gdje god poželite. U krevetu? Ili možda na terasi dok pod toplom dekom gledate kako padaju snježne pahulje? Uz The Freestyle mjesto nije bitno, već samo treba odabrati filmove, a u tome vam možda pomogne lista koju možete pročitati u nastavku.

1. Love Actually
Topla ljubavna priča s nekim od najpoznatijih glumaca današnjice hit je svakog Božića. Po svom kultnom statusu polako se približava Titaniku, što znači da kad vidimo da je u programu, dan prilagođavamo gledanju film, a ne obrnuto. A u 1080p Full HD rezoluciji sa živopisnim bojama, dok Auto-focus osigurava oštru i jasnu sliku na zaslonu nećete propustiti ni najmanji detalj, koji vam je možda promaknuo tijekom jednog od bar sedam gledanja ovog božićnog hita do sad.

2. Sam u kući
Budimo iskreni, jedini razlog zašto Sam u kući nije bio prvi na listi je taj da se radi možda o najpoznatijem filmu koji se nalazi na vrhu svake liste Božićnih filmova. A postoji i razloge tome, jer proteklih dvadesetak godina plavokosi Kevin i njegova borba s lopovima zabavljaju obitelji diljem svijeta. Ako i vas vaši ukućani možda ovog Božića zaborave kod kuće ili se pak samo poželite malo sakriti od blagdanske vreve na tava ili u kućicu u dvorištu, svoj The Freestyle projektor možete vrlo lako uzeti sa sobom zbog svoje male težine od 830 grama, a Auto-keystone značajka automatski ispravlja ukošeni prikaz i postavlja ravan, pravokutni zaslon, čak i u vanjskom okruženju.

3. Elf
Iako je po godini premijere nešto mlađi od svojih parnjaka na listi, obiteljska komedija „Elf“ proteklih se godina prometnuo u jedan od omiljenih blagdanskih filmova, u kojem zbog svoje blage tematike, ali i oštrog humora mogu uživati i veliki i mali. Ako na ovaj film naletite tijekom skijanja ili ga pak poželite pogledati preko nekog streaming servisa na većem zaslonu, samo na The Freestyle spojite eksternu bateriju putem USB-C kabela i nesmetano uživajte u sadržaju. Ovaj mali i zaista simpatičan uređaj dobitnik je i zlatne nagrade na iF Design Awards 2022 – poznatom međunarodnom natjecanju za dizajn što definitivno potvrđuje njegovu praktičnost i funkcionalnost.

4. Grinch
Još jedan božićni hit, ali ovaj put za one kojima Božić možda i nije najmilije doba godine. Ova topla i humoristična priča prati svima nam dobro znanog zelenog antijunaka Grincha u njegovom putovanju od najomraženijeg stanovnika Whovillea u heroja koji je spasio Božić. Osim humoristične radnje i vizualno atraktivne scenografije, Grinch se može pohvaliti i vrhunskom glazbenom pratnjom koji ćete moći jasno i čisto čuti kroz ugrađeni zvučnik od 5W na The Freestyle projektoru.

5. Umri muški
Ok, kad spomenemo Bruce Willisa i film umri muški, mnogi će na prvu povikati kako se ne radi o božićnom filmu. No ipak, sudeći po brojnim diskusijama na internet portalima Die Hard, ako ništa drugo onda zbog činjenice da se njegova radnja odvija na Božić, postao je novi stari omiljeni božićni hit. Bar za one kojima je već puna kapa vilenjaka i djedice i traže nešto malo dinamičnije. Jer što je Božić bez bar jedne eksplozije.

Više informacija o The Freestyle projektoru, ali i ostalim Samsung proizvodima možete pronaći na www.samsung.hr.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije