Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sa super vezicama

Tenisice iz 'Povratka u budućnost' postaju stvarnost

Foto: Screenshot
17.02.2014.
u 08:47

Nažalost, za sada nema vijesti o letećem skateboardu

Nike je 2011. godine predstavio limitirano izdanje replike tenisica koje je Marty McFly nosio u drugom dijelu trilogije 'Povratak u budućnost'. Na eBay-u je prodano 1500 komada tenisica nazvanih Nike Air MAG, a sav prihod od prodaje išao je Zakladi Michael J.Fox.

Nikeov dizajner Tinker Hatfield najavio je kako bi se sljedeće godine na tržištu trebao naći unaprijeđeni model tenisica koji će poput onih u filmu imati super vezice koje se automatski vežu i prilagođavaju, javlja BuzzFeed.

Nažalost, za sada nema vijesti o letećem skateboardu.

>> U Slavonskom Brodu raste drvo 'ukrašeno' poderanim tenisicama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije