Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Svoj recept za brak dug čak 85 godina podijelit će s mladima na Twitteru

starci
12.02.2010.
u 15:44

Zanimljivo je da se supruzi nisu nikada posvađali, nego tek porječkali, a pripadaju čak i različitim religijama.

Oni su još uvijek zaljubljeni i u sretnom su braku, a zbog toga su dospjeli i u Guinnessovu knjigu rekorda. Pitate se kako? Njihov brak, naime, traje već gotovo 86 godina, a uskoro bi mogli srušiti rekord najdužeg braka u povijesti. Herbert Fisher je rođen davne 1905. godine, a Zelmyra dvije godine kasnije. Vjenčali su se 13. svibnja 1924. godine, a oboje još uvijek znaju točno navesti razloge zašto su se odlučili provesti život zajedno. Svoju tajnu dugovječnog i sretnog braka ovi su simpatični starci odlučili su otkriti i mladim, modernim naraštajima, pa će tako svoje iskustvo podijeliti s njima na internetu.

Korisnici Twitera, ali i Facebooka mogu na stranicama sretnog para postaviti pitanja na koja bi željeli odgovor. Herbert i Zelmyra odgovorit će na 14 pitanja na svom profilu na Twitteru (longestmarried). Inače, Herbert je njezin prvi i jedini dečko.

Zanimljivo je svakako napomenuti da se supruzi nisu nikada posvađali, nego tek porječkali, a pripadaju čak i različitim religijama. Osim toga, živjeli su u siromaštvu u kojem su odgojili petero djece. Danas imaju desetero unučadi i devetero praunučadi, a još uvijek jedno drugo gledaju s istom ljubavlju u očima.

Odgovore na simboličnih 14 pitanja moći ćete na njihovoj stranici na Twitteru vidjeti 14. veljače, na Valentinovo. U današnje doba, kad se sve više brakova raspada, a sve više ljudi teško pronalazi partnera, ovi su zaljubljeni supruzi uistinu rijetkost. Možemo se nadati da će njihove ljubavne savjete pročitati, ali i slijediti mnogi moderni klinci.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar m_m
m_m
16:01 12.02.2010.

Kolika je razlika između svađanja i \"rječkanja\"? 2:1 5:1 10:1

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije