Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kongres

Svjetski mobilni trendovi u Barceloni

ipad
Goran Jakus/Pixsell
13.02.2011.
u 15:09

Izlaže 1361 tvrtka mobilne industrije koje recesija nije bacila na koljena jer i dalje ostvaruju profite, no mnoge je uzdrmala te natjerala na otpuštanje zaposlenih i stvaranje novih saveza.

Svjetski kongres mobilne industrije (Mobile World Congress) počinje sutra u Barceloni pod nazivom Vodstvo i promjene (Leading and Transformation). Predsjednici uprava najjačih svjetskih igrača, poput kanadskog RIM-a, Intela, Microsofta, HTC-a, Nokije... u četiri dana održat će brojna predavanja i sudjelovati u panelima.

Govorit će o svjetskim trendovima, ali i predstaviti nove pametne telefone, tablete, aplikacije, opremu i ostale novitete koji se vežu uz mobilnu industriju. Izlagat će 1361 tvrtka ove industrije koju recesija nije bacila na koljena jer i dalje ostvaruju profite, no mnoge je uzdrmala te natjerala na otpuštanje zaposlenih i stvaranje novih saveza.

Komentara 1

TO
tombola
10:06 14.02.2011.

teknologija napreduje i nadajmo se da u slavenskoj hrvatskoj ljudi pocinju da se bave naukom i istrazivanju umjesto bezvrijednom umnom zaostalom sportu koji su muskarci niske inteligencije nametnuli cijelom pucanstvo u svom koristu.ono sto se stvara preko nauke i teknologijee je dovod u pravu slobodu i poboljsanje zivota za svakoga bilo gdje i bilo kuda.ako slavenski hrvatski muskarci nemaju suvisne inteligencije da otidu u nauku i teknologiju kao prioritet to je stvarno propast budcnost slavenske hrvatske.nemojmo zaboraviti da hvala genetici sada znamo da slavenski hrvati predstavljaju samo oko 30% ukupnog pucanstva u danasnoj takozvanoj slavensku hrvatsku od 4.4 milijuna, vecina su jos staosjedioci iliri sa 44% , ali sa izgubili svoj jezik i sada su slavenizirani hrvati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije