Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S Pen olovka

Sve tajne čarobnih štapića: Nije magija, imamo ih i u Hrvatskoj!

Samsung Galaxy Note 9
Foto: Ministarstvo magije
1/10
17.09.2018.
u 10:32

Uz pomoć stručnjaka za čaroliju Ministarstva magije, svi mogu naučiti kako i od čega napraviti supermoćni čarobni štapić, koji voli vizionare. Vizionarstvom se vodio i Samsung kad je izbacio nadmoćni Samsung Galaxy Note 9 s čuvenom S Pen olovkom, koja je dobila moći baš poput čarobnog štapića u svijetu mašte

Priznajte, koliko ste puta poželjeli da ljutitog šefa možete pretvoriti u žabu? Ako pronađete dlaku jednoroga, zmajevo srčano vlakno ili feniksovo pero imate jako dobre šanse da u tome i uspijete. Šalu na stranu, no ukoliko poželite čarobni štapić, možete ga nabaviti u hrvatskom Ministarstvu magije, koje je osnovala Udruga ljubitelja Harryja Pottera, a ako imate volje i mašte u njihovoj Školi magije u Staroj Sušici možete ga i sami naučiti izraditi. No uz Samsung Galaxy Note ne morate ništa izrađivati, a zahvaljujući njihovoj nadmoćnoj tehnologiji osjećajte se supermoćno poput čarobnjaka, koji samo treba zamahnuti štapićem.

Foto: Ministarstvo magije

Iako postoje mnogi majstori čarobnih štapića, po mnogim poznavateljima svijeta čarobnjaka, među najboljima je, Garrick Ollivander iz Londona. Ollivander koristi razne vrste drveta u izradi štapića, te je svaki unikatan; ovisi o jezgri koju ima, a također i o vlasniku koji ga posjeduje. Jedna od vrsta drveta s magičnim moćima je i loza. Mnogima je posebno draga, ali sigurno niste znali da ta vrsta drveta, ako zna da će postati moćan čarobnjakov štapić, traže osobe koji su vizionari. Vizionarstvom se vodio i Samsung kad je izbacio nadmoćni Samsung Galaxy Note 9 s čuvenom S Pen olovkom, koja je dobila moći baš poput čarobnog štapića u svijetu mašte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Samsung Hrvatska (@samsunghrvatska)

S Pen olovka oduvijek je davala posebnu moć Noteu, a ova posljednja je revolucionarna. Ima ugrađenu Bluetooth tehnologiju i po prvi put imate priliku upravljati prezentacijom i mijenjati slajdove poput čarobnjaka sa štapićem i to sve bez da uopće morate dodirnuti telefon. Samsung je odlučio i da je gotovo s istezanjem ruku i vrata zbog nemogućih kuteva za snimanje idealnih selfija. Uz S Pen, selfije možete snimati potpuno "skulirani" jer radi kao kamera na daljinsko upravljanje.

Foto: Pixsell/Reuters

Za one koji ne vole sitna slova na tipkovnici mobitela, pa nerado nešto zapisuju u podsjetnik, s ovom olovkom bez otključavanja zaslona možete zapisati sve što poželite, a na izbor imate i dvije boje olovke, ocean plavu i lavanda ljubičastu. S tom olovkom možete i kreativno stvarati, primjerice možete raditi Augmented reality Emotikone. Bez obzira koliko koristili svoj Samsung Galaxy Note 9, ne brinite, baterija će izdržati cijeli dan samo s jednim punjenjem, a više ne morate razmišljati ni o brisanju najdražih uspomena jer taj model mobitela raspolaže s terabajtom memorije. Čak je i kamera na ovom Samsungu posebna, njihovi inženjeri napravili su jedinstvenu supermoćnu kameru koja se za spektakularnu sliku prilagođava poput ljudskog oka. Čini vam se sve to pomalo nemoguće? Sjetite se početka priče, sigurno donedavno niste vjerovali ni da u Hrvatskoj možete izraditi ili nabaviti svoj primjerak čarobnog štapića s dlakom jednoroga.

- Naša Škola magije je popularna među djecom, pa tako čarobni štapić ima posebno mjesto u njihovoj mašti. On je izuzetno bitan u magiji jer pomoću njega čarobnjaci kanaliziraju svoje moći. Nažalost, ne mogu vam otkriti gdje nabavljamo čarobne sastojke za izradu naših štapića. Ako želite moćan čarobni štapić za njega ćete morati pronaći dlaku jednoroga ili feniksovo pero , a gdje mi to nabavljamo morat će ipak ostati naša tajna - zaključio je predsjednik Udruge ljubitelja Harryja Pottera, Martin Gašparić.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije