Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u 23. godini

Suosnivač Diaspore Ilya Zhitomirskiy umro u San Franciscu

diaspora
Diaspora blog
15.11.2011.
u 17:42

Policija sumnja na samoubojstvo, no točan uzrok smrti znat će se tek nakon obdukcije.

Ilya Zhitomirskiy, jedan od četvorice osnivača internetske društvene mreže Diaspora, umro je ovog vikenda u 23. godini u San Franciscu.

U policiji smatraju da je najvjerojatnije riječ o samoubojstvu, a istu je informaciju CNN dobio od izvora bliskog tvrtki. Istina će se znati tek nakon pregleda, što bi moglo trajati više tjedana.

Diasporu su 2010. godine kao alternativu Facebooku, koji je tada imao problema s privatnošću korisnika, osnovala četvorica studenata New York Universityja. Nakon što su 10 tisuća dolara s kojima su krenuli u projekt potrošili za 12 dana, u 39 dana uspjeli su skupiti još 200 tisuća, a među donatorima je bio i osnivač Facebooka Mark Zuckerberg.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije