Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Megatrend poslovna rješenja

StoreMaster – aplikacija za digitalizaciju procesa u maloprodaji

storyeditor/2022-11-28/Izrezak_Smart.JPG
Megatrend
01.12.2022.
u 08:50

StoreMaster je proizvod tvrtke RetailUp, zajedničkog projekta vlasnika Megatrend grupacije i tvrtke Sono IT

StoreMaster je informacijski sustav temeljen na mobilnim uređajima koji donosi potpunu digitalizaciju kontrole operativnog poslovanja u maloprodaji omogućavajući brze rezultate za operativce na terenu i menadžment na svim raznima poslovnog sustava. Posjedovanje prave tehnologije oduvijek je bila prednost u maloprodajnoj industriji. Zadovoljiti nove kupovne navike potrošača, ponuditi praktične savjete i realne preporuke, a ujedno povećati godišnji prihod uvijek je bio fokus poslovanja. Funkcioniranje svih poslovnih procesa unutar trgovine i pravovremeni oblik reakcije u poslovanju označavali su pobjednike u utrci zvanoj pridobivanje lojalnosti kupaca. Nakon COVID pandemije i novonastale situacije uzrokovane promjenama u opskrbnim lancima, još je važnije uspostaviti bolju optimizaciju procesa jer malotrgovačka industrija nikad nije bila složenija. Maloprodajni trgovački lanci suočili su se s velikim izazovima stvaranja asortimana jer su se obrasci potrošnje mijenjali velikom brzinom. Pandemija je ubrzala dosadašnje izazove s nedostatkom radne snage, od porasta prodaje e-trgovine, preko divljih fluktuacija u prometu u trgovinama do poremećaja u opskrbi.

Vremenska važnost informiranja o stanjima polica u trgovinama, ispunjavanje svakodnevnih zadataka i anketa te procesi prijave kvarova dobivaju rješenje koje se zove StoreMaster aplikacija za digitalizaciju procesa u maloprodaji. Svakodnevni zadaci kao provjera urednosti, provjera ispunjavanja zakonskih normi, provjera popunjenosti polica i sukladnosti s planogramima i izloženosti promocija predstavljaju razrađene načine poslovanja u maloprodaji i redovan način poslovanja regionalnih voditelja i voditelja poslovnica. Praćenje realizacije ovih poslovnih procesa sa StoreMasterom rješavaju se kontrolnim listama koje postaju uniformno provođenje operativnih zadataka u cijeloj poslovnoj mreži. Kvalitetna razmjena informacija u očekivanom vremenskom intervalu, na način koji je najjednostavniji i najpovoljniji, putem mobilnih aparata i tableta.

StoreMaster ima mogućnost brzog unosa podataka u online i offline modu putem mobilnih uređaja pojednostavljenim ispunjavanjem različitih tipova upitnika i anketa. Omogućava povezanost s ERP-om te prati hijerarhiju i organizacijsku strukturu prodajne organizacije. Omogućava automatsko povezivanje s geolokacijom i unose fotografija/odabir fotografija ili videozapisa. StoreMaster omogućava izradu izvještaja i metrika te mnoge usporedbe sa zadanim, odnosno ciljanim vrijednostima i distribuciju informacija prema pravima korisnika.

Razgovori prodavača i dobavljača, menadžmenta i poslovnica smanjuju se na najmanji mogući opseg i administraciju, a pojednostavljuju se podaci o usklađenosti planograma i promotivnog prikaza, integritetu cijena i produktivnosti suradnika. Identificira se lakše izvor problema, a način rješavanja postaje ažurniji kroz notifikacije. Omogućava se podloga za planiranje periodičnih i godišnjih troškova. StoreMaster je proizvod tvrtke RetailUp. RetailUp je zajednički projekt vlasnika Megatrend grupacije i tvrtke Sono IT, a nastao je s obzirom na veliko iskustvo u sektoru trgovine i FMCG-a. Brojne reference s obje strane i dosadašnja uspješna suradnja doveli su do ideje o StoreMasteru i osnivanju novog poduzeća.

Poslovno okruženje u velikom je obujmu prihvatilo budućnost poslovanja kroz digitalizaciju procesa, tako i maloprodajno poslovanje sa StoreMasterom jednostavnije može odgovoriti na sve navedene izazove. Ako želite saznati više o StoreMasteru i RetailUp-u te konkretnim primjerima riješiti problem u maloprodajnom poslovanju, obratite se našim stručnjacima nb@storemaster.app i poslovna.rjesenja@megatrend.com.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije