Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Što je sve potrebno jednom tehnofilu za ugodan život?

Što je sve potrebno jednom tehnofilu za ugodan život?
Foto: Promo
1/4
03.05.2018.
u 08:50

Tako je raj za tehnofila puna kuća tehnike i popratne opreme

Ako baš jako volite glazbu, vjerojatno će vas nazvati audiofilom, a ako ste zagriženi ljubitelj filmova nazvat će vas filmofilom. I za sve ljubitelje tehnike, naravno, vrijedi jednak nastavak koji će potvrditi da ste ekstra zaljubljenik u konfiguracije, pixele i jake decibele. Takvi se zovu tehnofili.

No, što zapravo znači biti iskonski tehnofili?
Ili, drugim riječima, kako izgleda raj u mašti jednog tehnofila? Recimo da su to osobe koje, kao prvo, ne mogu provesti dan bez da neki oblik tehnike koriste barem 10 sati dnevno. Kao drugo, to su osobe koje se vole razmaziti posljednjim hitovima mode (tehničke, naravno), bilo kod kuće ili na poslu. Tako je raj za tehnofila puna kuća tehnike i popratne opreme. Jer, halo buraz, samo jednom se živi!

Foto: Promo

Dakle, kod zagriženih tehnofila najpovoljniji laptopi nisu u igri. Tehnofil će, na svom radnom mjestu iziskivati najbolju tehniku za sebe, bez obzira o radnoj poziciji koju ima. Za svoja stručna predavanja i sastanke tražit će obavezno projektor (projektor Epson, projektor Acer, projektor LG) i projektorsko platno. Tražit će i kvalitetne slušalice kako bi mogao raditi u miru Božjem, a vjerojatno istražiti i sve ponude za digitalni fotoaparat, najčešće digitalni fotoaparat Canon. Bolje da ima, nego da nema ;).

Niti kod kuće tehnofili ne vode drugačiji život. Naprotiv.
Za početak, ljubitelji su velikih ekrana, koji u njihovu domu iskaču gotovo sa svakog zida. Tako televizor, dapače televizori čine osnovni namještaj njihovih dnevnih boravaka. I to, ne bilo kakvi! LED TV, LCD TV ili Samsung TV najčešći su dijamanti koje oni biraju bez grižnje savjesti, dakako u taj paket idu i kvalitetni zvučnici.

Foto: Promo

Tu je i neizostavna konzola, u 90 posto slučajeva Playstation. Drugačije je jedino ako ste skloniji PC gamingu, jer je tada slaganje PC konfiguracija vjerojatno vaš najdraži hobi, a gaming kompjuteri vaše najveće maze.

A kad konačno tehnofil odluči malo udahnuti zraka, što mislite, kako će se zabaviti? Zapravo će naganjati male leteće objekte po kvartu. Pogađate, dronovi su ono što ga okupira, a ako ste se prepoznali u priči, obavezno bacite pogled na DJI drone koji je ipak najveći maher u cjelokupnoj ponudi. I ne zaboravite digitalne kamere, tako da sve uspijete snimiti za ekipu ;).

Foto: Promo

Upite, rezervacije i narudžbe možete poslati na e-mail prodaja@pcshop.hr ili nam se javiti telefonski na broj 01/6523-652.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije