Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Appleovo sjedište

Steve Jobs gradi “svemirski brod” – najbolji ured na svijetu

Apple iPod event 2010-3
AFP/Reuters
09.06.2011.
u 14:31

Bit će to luksuzni prostor kružna oblika koji će se strujom napajati iz vlastite elektrane, a imat će i veliki kafić u koji stane 3000 ljudi.

– Apple raste kao trava i treba mu još prostora – rekao je Steve Jobs predstavljajući planove za gradnju nove poslovne zgrade svoje kompanije. Bit će to luksuzni prostor kružna oblika koji će se strujom napajati iz vlastite elektrane, a imat će i veliki kafić u koji stane 3000 ljudi.

Nova zgrada gradi se u kalifornijskom gradu Cupertinu, a u njoj bi trebalo raditi 12.000 Appleovih djelatnika. Iako su liječnici početkom godine prognozirali da mu je zbog uznapredovalog stadija raka preostalo tek još nekoliko mjeseci života, Jobs ima dugoročne planove.

Gradnja nove zgrade trebala bi početi početkom iduće godine, a useljenje se planira 2015. – Ovo će biti najbolji ured na svijetu. To je čudesna zgrada koja izgleda kao svemirski brod koji je upravo sletio. Na njoj neće biti nijednog komada ravnog stakla – rekao je Jobs na prezentaciji projekta u vijeću Cupertina.

Članovi vijeća ostali su oduševljeni projektom opisujući Jobsove planove kao “spektakularne”.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar smrtfasizmu
smrtfasizmu
21:40 10.06.2011.

Da bog da trune u zemlju ovaj prevarant! Prodao mi je s***** od Iphona pomocu svojih laznih propagandi! Bolji je bilo koji Nokia-smartphone od Iphone-S*****! Nokia ima prije 16godina funkcije koje Iphone tek sada stavlja u svoj Iphone-sranje a josjos uvijek nije dorastao Nokiji.. Iphone-s****** jos nema bluetooth da se moze slati data na drugi telefon, video poziv samo ako se koristi wifi i ako zeoves drugi iphone.. glupost! Smrt Iphone-u - Sloboda Narodu!

13
1337inside
08:10 11.06.2011.

koji si ti kreten, kao da ti treba da nekome saljes nesta, a to i mozes ako znas instalirat pravu aplikaciju... svi serete po iphoneu a nema boljeg mobitela, a da si malo pametniji znao bi da radi video poziv prema drugim mobitelima itd.... seres bezveze a neznas o cemu pricas...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije