Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Možda će vas zanimati...

Startup na Novom Zelandu svojom nevjerojatnom ponudom privlači ljude iz cijelog svijeta

Tvrtka Rocketwerkz
21.02.2017.
u 10:00

Ekipa iz Rocketwerkza Novi Zeland želi obogatiti snažnom gaming industrijom kakva je danas i tamošnja filmska industrija

Novozelandska gaming tvrtka Rocketwerkz privlači zaposlenike diljem svijeta otkako je uvela neograničeni plaćeni godišnji odmor, dijeljenje profita tvrtke sa zaposlenicima te fleksibilne radne sate. Tvrtka je smještena u sveučilišnom gradu Dunedinu koji nudi jeftina zemljišta pa kreativni startupovi postaju temelj identiteta grada.

Ekipa iz Rocketwerkza Novi Zeland želi obogatiti snažnom gaming industrijom kakva je danas i tamošnja filmska industrija. Talentirani zaposlenici javljaju se iz cijelog svijeta ne bi li dobili svoju poslovnu priliku, navodi Guardian.

Mladi direktori tvrtke tvrde da svojim načinom rada potiču zaposlenike da budu produktivniji. – Dobit će autonomiju da se bave svojim privatnim životima, uključujući odlaske u banku, liječniku ili ostanak kod kuće kako bi se zaposlenici oporavili od prekida veza ili smrti kućnog ljubimca. Osoblju dajemo neograničeno vrijeme da riješi svoje probleme i tada, kada se vrate na posao, nisu preopterećeni i mogu se fokusirati na zadatke – smatra Dean Hall, dizajner popularne videoigre DayZ.

>>Znanstvenici tvrde da su pod oceanom pronašli osmi kontinent

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije