Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još nema odluke

Sonyjev demanti: Hirai neće postati predsjednik u travnju

kazuo hirai
AFP/PIXSELL
10.01.2012.
u 20:02

Ugledne japanske novine Nikkei objavile su kako će sadašnji izvrši dopredsjednik u travnju zamijeniti Howarda Stringera.

Sony je službeno demantirao vijest objavljenu u uglednim japanskim novinama Nikkei prema kojoj bi Kazuo Hirai u travnju trebao postati predsjednik tvrtke, prenosi Games Beat.

U Sonyju tvrde kako Hiraijev dolazak na mjesto predsjednika, gdje se zasad nalazi Howard Stringer, nije najavljen te kako po tom pitanju još uvijek ništa nije odlučeno. To očito ipak ne znači da Hirai, koji sada obavlja funkciju izvršnog dopredsjednika, neće doći na čelo japanskog diva.

Podsjetimo, Sonyju u posljednje vrijeme ne cvjetaju ruže. Fiskalnu su 2011. godinu završili s gubitkom, i to od 3,2 milijardi dolara, a novi igraći uređaj PlayStation Vita, predstavljen u Japanu za Božić, slabo se prodaje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije