Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ISPADA FEJS SERVISA

Poznati američki zviždač poslao poruku svim korisnicima WhatsAppa

US whistleblower Edward Snowden speaks during a live broadcast at the CeBIT?in Hanover, Germany, 18 March 2015. The world's biggest computer fair CeBIT runs until 20 March 2015. PHOTO: OLE?SPATA/dpa/DPA/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
04.10.2021.
u 21:40

U posebnoj objavi poručio je kako su "Facebook i Instagram misteriozno isključeni" te da svijet "postaje zdravije mjesto na jedan sjajan dan"

Korisnici Facebooka, WhatsAppa, Instagrama i Messengera i dalje ne mogu pristupiti aplikacijama nakon što je došlo do pada. Američki zviždač Edward Snowden prokomentirao je situaciju i pratiteljima je na Twitteru poručio kako bi trebali koristiti alternativne aplikacije za dopisivanje umjesto WhatsAppa koji je u vlasništvu Facebooka.

Poručio je kako je ovo podsjetnik da bi ljudi trebali koristiti neprofitnu alternativnu aplikaciju za dopisivanje poput Signala ili neke druge aplikacije otvorenog koda.

"Besplatno je i potrebno je oko 30 sekundi za promjenu", napisao je Snowden na Twitteru.

U posebnoj objavi poručio je kako su ''Facebook i Instagram misteriozno isključeni'' te da svijet ''postaje zdravije mjesto na jedan sjajan dan''.

Snowden je i ranije na Twitteru pisao kako je SignalApp puno sigurnija aplikacija za korištenje od WhatsAppa. Dodao je tada i kako je odluka WhatsAppa da ''proda svoje korisnike Facebooku'' dovela do ''najveće digitalne migracije na sigurniju aplikaciju''. 

Ključne riječi

Komentara 31

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
22:00 04.10.2021.

To su sami skinuli, danas ponata zvizdacica svjedoci u kongresu protiv Facebooka. Sad su skinuli da malo pociste stvari

Avatar Apsalar
Apsalar
22:55 04.10.2021.

Da hoće sve pasti, svijet bi bio bolje mjesto.

GO
goodbadugly
23:18 04.10.2021.

Influencerice na aparatima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije