Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mondo.hr

Sniženje tableta: Ostanite spojeni dok ste u pokretu

tablet
20.01.2014.
u 16:45

Na Mondu traje siječanjsko sniženje, a ako ste u potrazi za novim tabletom, pogledajte ponudu Prestigio i Samsung modela po atraktivnim cijenama – već od 499,99 kn.

Slušajte glazbu u autobusu dok se vozite na posao, gledajte filmove u zrakoplovu, čitajte knjigu u kafiću, razgovarajte s prijateljima za vrijeme pauze za ručak, kupujte s kauča ili gledajte seriju dok putujete na novu destinaciju. Izaberite Prestigio i Samsung tablete na Mondu i ponesite zabavu i posao sa sobom!

Tablet Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Black jedan je od najprodavanijih modela u 2013. godini. Ima 7-inčni ekran, pokreće ga Android 4.1 te pruža brže performanse uz kapacitet pohrane 4 GB i memoriju od 512 MB. Tanak i lagan dizajn uz težinu od svega 305 grama omogućuje da ga nosite svuda sa sobom, pod rukom ili u torbici. Mnoge aplikacije već su unaprijed instalirane, tako da samo trebate dotaknuti zaslon. Naručite ga po sniženoj cijeni od 499,99 kn.

Sa Prestigio tabletom MultiPad 2 Prime Duo 8.0 dobit ćete i više nego što tražite! Ugodno će vas iznenaditi njegov 8-inčni format s izvrsnim pregledom omogućenim IPS tehnologijom, najbolje grafičke mogućnosti Quad Core GPU i izvrsne performanse Dual Core procesora te brza 5.0 MP kamera. Interna memorija tableta je 16 GB, a pokreće ga nadogradivi Android 4.1. Tablet je snižen sa 1.399,99 kn na 999,99 kn.

I elektronički uređaji mogu biti izuzetno elegantni, a jedan takav je tablet Samsung Galaxy Tab 3 T310. Nevjerojatno tanak sa širokim 8-inčnim zaslonom i prilagođenim dimenzijama savršeno leži u vašoj ruci. Datoteke pohranite na 16 GB interne memorije i ponesite sve što vam treba sa sobom! Snažan dvojezgreni procesor od 1.5 GHz i 1.5 GB RAM-a omogućuje besprijekorne performanse bez kašnjenja i 'smrzavanja' uređaja. Za živopisnu i oštru sliku tu je sjajan WXGA zaslon. Za vrhunski zvuk brinu Samsung Sound AliveTM i Dolby Surround koji omogućuju reprodukciju zvuka s kojom ćete još više uživati u omiljenoj glazbi. Prednost ovog tableta je i praktični dvostruki prikaz uz koji istovremeno možete obavljati više zadataka, a opcija Dual View prikazat će dva zaslona. Tablet je snižen sa 2.399,99 kn na 2.199,99 kn. Ako plaćate Diners ili American Express karticama na 12 rata – može biti vaš već za 183,33 kn mjesečno.

Cijelu ponudu siječanjskog sniženja pogledajte ovdje.

 

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Mondo pratite na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije