Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Snimi selfie sa strancem i osvoji kartu za Ultru!

Heineken
PR
Autor
PR članak
27.06.2014.
u 11:50

Na Heineken Facebook aplikaciju postavi svoj selfie na kojem si u društvu stranca ili strankinje, pozovi prijatelje da te podrže svojim glasom i osvoji ulaznicu za Ultra Festival u Splitu!

Voliš se dobro zabavljati i upoznavati nove ljude? A putovati? Ako je tvoj odgovor jedno veliko DA, onda je zadatak koji je pred tebe postavio Heineken i više nego jednostavan, a nagrada baš po tvom guštu! Heineken te vodi na najveći party ovoga ljeta – Ultra Festival u Splitu! Sve što trebaš napraviti je snimiti popularni 'selfie' na kojem se, osim tebe, nalazi stranac ili strankinja!

Fotku potom postavi na Heineken Facebook aplikaciju i kratko opiši tko se još nalazi na fotki uz tebe (primjerice, gdje ste se i kako upoznali). Pozovi prijatelje da te podrže i daju ti svoj glas! Od 30 fotografija koje će dobiti najviše glasova u 'Selfie sa strancem' aplikaciji, žiri će odabrati deset najboljih i autore pobjedničkih fotki odvesti na najveći ovogodišnji tulum!

Heineken te poziva da otvoriš svoje srce, oči i uši, nabaciš ogroman osmijeh na lice i snimiš najbolji selfie sa strancem! Sretno i vidimo se u Splitu na Ultra Festivalu!

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lala923
11:17 03.07.2014.

Ovaj link za facebook aplikaciju ne valja,može li netko bolje objasniti gdje objaviti sliku ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?